Ohita

Apple Trade in

  • Apple Trade-in
  • Apple Trade-in
  • Apple Trade-in
  • Apple Trade-in

Trade In: Apple-tuotteet

Vanha iPhonesi, iPadisi, Mac-tietokoneesi tai Apple Watch -älykellosi ovat käypää valuuttaa Gigantissa. Trade in -vaihdon avulla voit kierrättää vanhat laitteesi ja saada niiden vaihtoarvon takaisin lahjakorttina tai hyvityksenä seuraavasta ostoksestasi Gigantissa. Voit tarkistaa vanhan Apple-laitteesi Trade in -vaihtohyvitysarvon alla olevalla hyvityslaskurilla.

Päivitä parempaan -kampanja: Anna vaihdossa iPhone, iPad tai Mac ja saat entistäkin enemmän alennusta uuden mallin ostosta!

Juuri nyt, voit antaa vaihdossa iPhonen1, iPadin tai Macin ja saada lisävaihtohyvityksen uuden ostosta.

Anna vanha Apple-laitteesi vaihdossa ja hyödynnä sen vaihtohyvitysarvo sekä lisähyvitys, jonka saat uuden Apple-tuotteen ostosta. Voit saada lisävaihtohyvityksen vain, jos vaihdossa antamasi tuote on samasta tuotekategoriasta kuin ostamasi uusi tuote. Tämä tarkoittaa, että vaihtolaitteesi on Mac ja ostat uuden Macin, iPadin vaihtolaitteena on iPad, ja iPhonen vaihtolaitteena on vastaavasti iPhone1. Löydät vanhan laitteesi vaihtohyvitysarvon hintalaskurista. Lisähyvityksen arvo vaihtelee ostamasi uuden Apple-tuotteen perusteella ja näet summat alla olevasta taulukosta. Tämä kampanja on voimassa ajalla 6.5.–2.6.2024.

1. Vaihdossa antamasi iPhonen on oltava iPhone X tai uudempi malli ja laitteen on oltava hyvässä kunnossa.

Apple - Trade In - mies pitää kädessään kannettavaa Macbook Pro -tietokonetta

Saat lisähyvityksen, kun ostat vastaavan uuden tuotteen:

MalliLisähyvitys
iPhone 15 -sarja120 €
iPhone 13 & 14 -sarjat 60 €
iPhone SE, 11 & 12-sarjat 25 €
iPad75 €
Mac150 €
Hintaesimerkit
Uusi tuoteVanha vaihtotuoteTrade-in vaihtohyvitysLisähyvitysKokonaisalennus
iPhone 15 Pro 128GBiPhone 11 64GB88,5 €120 €208,5 €
iPad 10th Gen WiFi 64GBiPad 10,2" 2019 32GB Wifi75 €80 €155 €
MacBook Air M1 / 8GB / 256GBMacBook Air 2019 i5-8210Y / 8GB / 256GB230 €150 €380 €

Hyvityslaskuri

(Jos laskuri ei näy alla, kokeile päivittää sivu uudelleen.)

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Trade in -hyvityksen arvo voi vaihdella vaihtolaitteen kunnon, mallin ja muistin koon mukaan. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias voidaksesi hyödyntää Trade in -hyvityksen. Kaikki laitteet eivät ole vaihtokelpoisia. Löydät lisätietoa hyväksyttyjen laitteiden vaihdosta, kierrätyksestä ja vaihtohyvityksestä myymälöistämme tai hyvityslaskurista ja -ohjeista. Hyvityslaskurissa näytettävä hinta on arvio laitteen nykyisestä markkina-arvosta ja perustuu antamiisi tietoihin laitteen mallista, muistin koosta ja laitteen fyysisestä kunnosta. Laitteen lopullinen arvo päätetään vaihtohetkellä yhdessä myymälöistämme. Gigantti pidättää oikeuden kieltäytyä vaihdosta tai rajoittaa yksiköiden määrää mistä tahansa syystä. Olet vastuussa kaikkien laitteessa olevien tietojen poistamisesta ennen laitteen luovutusta, mukaan lukien luottamukselliset ja yksityiset tiedot.