Ale päättyy pian, vielä ehdit!

Ohita
Räätälöi oma MacBookisi

Kokoa oma unelmien Macisi

Räätälöi uusi Macisi huippuvalikoimastamme tehokkaita suorittimia sekä grafiikka- ja muistivaihtoehtoja. Näin saat täydellisesti omia tarpeitasi vastaavan tietokoneen pakettiratkaisuna. Löydä valikoimamme Macbook Air M3, M2 ja Macbook Pro M3 -laitteista se Mac, joka vastaa tarpeitasi parhaiten ja sopii juuri sinulle.

   
   
   
   
   
   
   

Muisti

Tallennustila

MacBook Pron mukana tulee 512 Gt SSD-tallennustilaa,joten pääset nopeasti käsiksi dokumentteihin, kuviin, musiikkiin ja appeihin sekä laajoihin video­kirjastoihin ja suuriin datatiedostoihin.

Valitsemalla MacBook Prohon jopa 2 Tt tallennustilaa voit entisestään tehostaa vaativaa työskentelyä suurten tiedostojen kanssa.

MacBook Air ‑mallin mukana tulee 256 Gt SSD-tallennustilaa. Voit valita siihen jopa 2 Tt tallennustilaa ja saada näin enemmän tilaa dokumenteille, kuville, musiikille, apeille sekä suurille videokirjastoille ja datatiedostoille.

Huomaa: tallennustila ei ole käyttäjän vaihdettavissa. Jos uskot tarvitsevasi lisää tallennus­tilaa myöhemmin, valitse sitä jo nyt riittävä määrä.