Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita
Helppoa ja edullista tulostusta Epson EcoTankilla

Helppoa ja edullista tulostusta Epson EcoTankilla

Epsonin EcoTank-tulostimissa on mustekasettien sijaan suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt, ja yksi mustepullosarja riittää tuhansien sivujen tulostukseen.

Lisäksi tulostimen mukana toimitetaan niin paljon mustetta, että saat lyömättömän alhaiset tulostuskustannukset sivua kohden. Samalla pääset myös eroon mustekasettien hankinnasta ja vaihtamisesta. 

Epson EcoTank -tulostimet:

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   
Epson EcoTankilla voit tulostaa tuhansia sivuja

Mukana mustetta tuhansien sivujen tulostukseen

EcoTank-tulostimien mukana toimitetaan mustetta tuhansien sivujen tulostukseen. Yksi mustepullosarja ja riittää jopa 7 500 väri- ja 4 500 mustavalkosivun* tulostamiseen (sivumäärät vaihtelevat malleittain). 

Tämän ansiosta mustesäiliöitä tarvitsee täyttää vain hyvin harvoin, ja voit säästää jopa 90 % tulostuskustannuksissa.*

Epson EcoTankilla tulostaminen käy helposti!

Helppoa! Näin vaivatonta EcoTankin käyttö on

 • Käynnistä ja asenna tulostin.
 • Seuraa näytön ohjeita ja täytä mustesäiliöt mukana toimitetuilla mustepulloilla.
 • Mustepullot on suunniteltu siten, että säiliöiden täyttö on siistiä ja kukin väri voidaan täyttää vain oikeaan mustesäiliöön.
 • Valmista! Voit tulostaa tuhansia sivuja eikä sinun tarvitsee enää hankkia tai vaihtaa mustekasetteja.
Epson Smart Panel App – kätevä ja luova sovellus
Epson Smart Panel App – kätevä ja luova sovellus

Sovelluksella voit ohjata tulostintasi suoraan puhelimesta tai tabletilta. Voit tulostaa, kopioida ja skannata asiakirjoja ja valokuvia, määrittää tulostimen asetuksia tai tehdä vianetsinnän. Voit myös antaa luovuutesi virrata ja hyödyntää erilaisia tulostettavia malleja!

Epson EcoTank tulostaa ilman viiveitä mustesäiliöstä ilman mustekasetteja
EcoTank – tulostaa nopeasti ja taloudellisesti

EcoTank käyttää lämmötöntä tulostustekniikkaa, mikä tarkoittaa ettei tulostimen tarvitse lämmetä ennen kuin se alkaa tulostaa. Tekniikka auttaa vähentämään tulostimen energiankulutusta. Kun käytät täyttöpulloja mustekasettien sijaan, vältyt samalla myös tyhjien mustekasettien käsittelyltä.

*
Epsonin laskelmien mukaan säästö keskimääräisissä sivukustannuksissa tulostettaessa sama määrä sivuja kuin Epsonin EcoTank 102- ja 104-mustepulloilla. 

Vertailu EcoTank 102- ja 104-mustepullojen keskimääräisen riittoisuuden (standardin ISO/IEC 24712 testikuvion mukainen A4-tulosteiden määrä) sekä 30 eniten myydyn mustekasetteja käyttävän mustesuihkutulostimen alkuperäisten tarvikkeiden (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, vuoden 2021 toimitukset, julkaistu vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä) keskimääräisen riittoisuuden välillä Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, vuoden 2021 toimitukset, julkaistu vuoden 2022 toisella neljänneksellä).

Sivukohtaiset kustannukset lasketaan jakamalla kyseisten mustepullojen/mustekasettien myynti ja kokonaisriittoisuus yksikkömyynnillä.