Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita

HP Instant Ink - älykäs mustepatruunoiden toimituspalvelu

HP Instant Ink

HP Instant Ink -palvelu tekee tulostamisesta helppoa. Anna tulostimesi tilata automaattisesti mustetta suoraan kotiovellesi. Näin muste ei pääse koskaan loppumaan kesken. Valitse yhteensopiva tulostin ja anna Instant Inkin tehdä tulostamisesta helppoa.

HP Instant InkHP Instant Ink -palvelun tilaushinnastoHP Instant Ink edutHP Instant Ink -patruunoiden kierrätysHP Instant Ink usein kysytyt kysymykset

1. Automaattinen toimitus: Ohjelmaan osallistuminen edellyttää suoraa Internet-yhteyttä tulostimesta. Internet-yhteys myydään erikseen.
2. Kierrätys: Ohjelman saatavuus vaihtelee. Alkuperäisten HP-patruunoiden ja -kasettien palautus- ja kierrätyspalvelu on käytettävissä yli 60 maassa ja alueella Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa HP Planet Partners -ohjelman kautta.
3. Muuta tilausta tai peruuta se milloin tahansa: Voit tehdä muutoksia tilaukseesi tai peruuttaa sen milloin tahansa verkossa. Jos päätät peruuttaa HP Instant Ink -tilauksesi, voit palata käyttämään alkuperäisiä HP:n vakio- tai XL-kokoisia patruunoita tai kasetteja. Tilausten päivitykset ylöspäin astuvat voimaan välittömästi, ja ne laskutetaan asiakkaan valinnasta riippuen joko takautuvasti tai seuraavan laskutuskauden yhteydessä. Tilausmäärän pienentäminen tai tilauksen peruuttaminen tulee voimaan nykyisen laskutuskauden viimeisen päivän jälkeen.
4. Säästöjä koskeva lupaus (muste): Perustuu HP Instant Ink -palvelun 700 sivun tilauksen kuukausihintaan ilman lisäsivujen ostamista verrattuna ISO/IEC 24711 -sivujen tulostamisen sivuhintaan useimmilla HP:n A4-värimustesuihkutulostimilla ja -monitoimilaitteilla. Vertailtavat tulostimet ovat saman hintaisia tai edullisempia kuin kunkin maan kallein HP Instant Ink -yhteensopiva tulostin paikallisessa valuutassa vuositasolla tarkasteltuna. Tutkimuksessa ei ole huomioitu alennushintoja. Keskimääräistä maakohtaista sivuhintaa käytetään prosenttimääräisten säästöjen määrittämisessä HP Instant Inkin sivuhintaan verrattuna. HP Ink Advantage -tulostimet, sopimuksella myytävät tulostimet ja muut vain XL-patruunoita käyttävät tulostimet on suljettu pois tavallisesta poikkeavan laitteisto- ja tarvikemallin vuoksi. HP:n tilaama ja Keypoint Intelligencen vuositasolla toteuttama tutkimus. Tulostimet on valittu perustuen niiden markkinaosuuteen julkaisussa IDC Quarterly Hardcopy Peripherals. www.keypointintelligence.com/HPInstantInk 
5. HP Smart -sovellus: Edellyttää HP Smart -sovelluksen lataamista. Tietyt ominaisuudet ja ohjelmistot saa vain englanniksi. Ominaisuudet vaihtelevat työpöytä- ja mobiilisovellusten välillä. Saattaa vaatia tilauksen. Tilausta ei välttämättä voi tehdä kaikissa maissa. Edellyttää Internet-yhteyttä, joka on hankittava erikseen. Täydet toiminnot edellyttävät HP-tiliä. Luettelon tuetuista käyttöjärjestelmistä saa sovelluskaupoista. Faksitoiminnot tukevat vain faksien lähettämistä. HP Smart Advance ei ole saatavilla kaikissa maissa.
6. Vähemmän pakkausmateriaalia: Verrattuna tilauspalvelun ulkopuoliseen samojen HP-mustepatruunoiden ja -kasettien jakeluun ja hankintaan myymälöistä. Perustuu HP:n tilaamaan ja Four Elements Consultingin vuonna 2020 tekemään elinkaariarviointiin.
7. Viiden tähden arviot: HP:n tilaama ja Keypoint Intelligencen huhtikuussa 2021 toteuttama selvitys perustuu 30.4.2021 julkisesti saatavilla olleisiin tietoihin Instant Ink -palvelun kuluttaja- ja yritystilausten arvioista. Lisätietoja on osoitteessa www.keypointintelligence.com/HPInstantInkReviews.