Ohita

Ammattilaisen valinta

Kensington-tuotevalikoimasta löytyy kaikki tarvittava aina tietokonetelakoista laitelukkoihin ja paljon muuta. Kensington on tietokoneiden ja mobiililaitteiden lisävarusteiden markkinajohtaja, johon lukuisat organisaatiot eri puolilla maailmaa ovat luottaneet jo yli 40 vuoden ajan.

Ergonomia

Ergonomiset ratkaisut mahdollistavat työpisteen ja laitteiden säätämisen, mikä lisää työnteon mukavuutta ja parantaa hyvinvointiasi. Ergonomisen työpisteen luomisen pitäisi olla helppoa. Kensingtonin patentoidun SmartFit®- suunnittelun avulla rakennat itsellesi ergonomisen työpisteen nopeasti ja vaivattomasti.

SmartFit® tekee työpisteen ergonomiaratkaisujen optimoinnista vaivatonta. Sinun tarvitsee vain asettaa kätesi SmartFit- käsikaaviolle ja keskisormesi kärjen sijainti kertoo sinulle sopivan ergonomiaratkaisun värin. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain säätää tuotteet oikean SmartFit-väriasetuksen kohdalle.  Kensingtonin patentoidun SmartFit®-järjestelmän ansiosta jokainen voi helposti muokata oman työympäristönsä ja työpöytänsä itselleen sopivaksi

LUE LISÄÄ TYÖTILAN ERGONOMIARATKAISUISTA TÄÄLTÄ

Lajittele haku
1–48 kaikkiaan 103 tuotteesta