Ohita
Otterbox-mainoskuva ja englanninkielinen teksti Business solutions

Otterbox -tuotteet ammattikäyttöön

OtterBox on suunnitellut elektronisten laitteiden, kuten tablettien ja puhelinten suojaamiseen tarkoitettuja tuotteita ja parinkymmenen vuoden ajan. Ajan kuluessa yrityksen asiantuntemus laitteiden suojaamista, mukautettujen ratkaisujen suunnittelusta ja asiakastuesta on kasvanut räjähdysmäisesti. OtterBox kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka nostavat tuottavuutta ja suojaavat laitteen yhteyksiä. OtterBox suojaa laitteitasi riippumatta siitä, oletko työpaikallasi, kotonasi tai matkalla liiketapaamiseen.

Otterbox tabletin suojakuorten mainoskuva ja tuotemerkin logo

DROP+

DROP + on enemmän kuin sertifikaatti, se on lupaus, että jokainen OtterBoxin valmistama tuote kestää erittäin vaativaa käyttöä. Kaikki OtterBox-kotelot on testattu useilla eri osa-alueilla. Jokaiselle tuotteelle tehdään yli 24 testiä, mikä tarkoittaa yli 238 testaustuntia tuotetta kohden.

OtterBox-koteloiden tulee läpäistä kaikki testit, ennen kuin sille voidaan myöntää DROP+ -merkintä.

Ensimmäinen ja yksi tärkeimmistä testeistä on pudotustestit, jonka kaikki OtterBox tuotteet joutuvat läpäisemään. Testien vertailuarvona käytetään puolustusvoimien asettamia vaatimusstandardeja.

Tabletti Otterbox-kuorella pudotutestissä

Korkeat standardivaatimukset

Puolustusvoimien asettamalla standardilla viitataan sarjaan erilaisia testejä, jotka Yhdysvaltain puolustusministeriö on suunnitellut tuotteen kokonaiskestävyyden määrittämiseksi. Nämä edellyttävät, että kotelo ja älypuhelin pudotetaan 26 kertaa 122 cm korkeudelta betonille, joka on peitetty kahden tuuman vanerilla, jotta kotelon reunat, kulmat, etu ja takaosa voivat vastaanottaa useita iskuja.

OtterBox vie testauksen vieläkin pidemmälle ja altistaa testattavat laitteensa useita kertoja. Tuotteet testataan yhä uudestaan ja uudestaan. Näin voidaan varmistaa, että ne selviävät pudotuksesta toisensa jälkeen, eikä vain ensimmäisiä pudotuskertoja.

Jokaisessa tuotteessa on selkeä merkintä, joka kertoo niiden kestävyydestä. Näin voit helposti valita omaan käyttötarpeeseesi sopivimman.

OtterBox-tuotteet

Lue lisää