Kesäale on täällä! Katso tarjoukset

Ohita

Löydä sopiva Samsung-televisio

Etkö oikein tiedä, mitä uutta televisiota ostaessa kannattaa ottaa huomioon? Samsung on maailman johtava televisiomerkki jo 17:ntenä peräkkäisenä vuonna* ja sillä on Pohjoismaiden tyytyväisimmät televisioasiakkaat**. Voit luottaa siihen, että Samsung-valikoimassa on juuri sinulle sopiva televisio. Oikean television löytäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa, joten autamme kertomalla sinulle kaiken tarpeellisen. Käydäänpä läpi vinkit, joiden avulla löydät itsellesi täydellisen television!

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Löydä itsellesi sopiva Samsung-TV: Kolme erikokoista Samsung-televisiota monivärisellä taustalla

*Lähde:.Omdia, helmikuussa 2023. Tuloksia ei tule tulkita suositukseksi Samsungille. Näihin tuloksiin voi luottaa ulkopuolisen tahon omalla riskillä. 
**Kantar Sifon helmikuussa 2023 suorittaman tutkimuksen mukaan 93 % vastaajista oli tyytyväisiä Samsung-televisioonsa. Tuloksia ei tule tulkita suositukseksi Samsungille. Näihin tuloksiin voi luottaa ulkopuolisen tahon omalla riskillä. 
*** 144 Hz:n taajuutta tuetaan vain tulosignaaleissa vuoden 2023 QN90C-malleissa, joiden koko on 43–50", sekä kaiken kokoisissa QN95C- ja QN900C-malleissa 
**** Tarjolla olevat sovellukset ja palvelut vaihtelevat ajan myötä, sillä vanhoja voidaan poistaa käytöstä ja uusia lisätä. Joidenkin palvelujen tai sovellusten käyttö vaatii tilauksen tai kertamaksun. 
***** Voimassa ostettaessa valikoituja projektorimalleja ja valikoituja vuoden 2023 Samsung-televisioita samsung.com-sivuilta ja valikoiduilta jälleenmyyjillä 20.4.2023 – 31.12.2023. Rajoituksia sovelletaan. Sisältyvät suoratoistopalvelutarjoukset voivat vaihdella kampanjan aikana. Edellyttää sitä, että asiakas luo tilin kulloisessakin suoratoistopalvelussa. Samsung voi näyttää mainoksia ja esitellä kampanjoita Smart TV:n käyttöliittymässä ja sovelluksissa. Sovellusten saatavuus voi vaihdella ajan myötä ja aluekohtaisesti. Ehdot: samsung.com/fi/tvs/smart-tv/smart-start/

TEE KODISTASI UPEA SAMSUNGIN DESIGN TV:LLÄ
Tutustu valikoituihin Samsung-designtelevisioihin
   
   
   
   
   
   
   
TUTUSTU SAMSUNG SOUNDBAR -LAITTEISIIN
Selaa Samsung-soundbarien valikoimaa