Ohita
Cashback-kampanja

Yhdistä uusi Siemens-astianpesukoneesi Home Connect -sovellukseen

Yhdistä uusi Siemens-astianpesukoneesi Home Connect -sovellukseen ja saat pääsyn useisiin erilaisiin ohjelmiin.

Lataa astianpesukoneohjelmia älypuhelimen avulla

Ohjelman lataus

Nyt voit ladata astianpesukoneeseesi pesuohjelmia Home Connect -sovelluksella. Olipa sinulla minkälainen Home Connect -toiminnolla varustettu astianpesukone tahansa, ladattavissa on useita erilaisia ohjelmia – täysin ilmaiseksi. Kuvittele, että olet saanut syntymäpäivälahjaksi kauniit viinilasit. Ne ovat juuri ne, joita olit toivonut, etkä malta odottaa, että voit kutsua ystäväsi testaamaan niitä. Mutta voi harmi, niitä ei voi laittaa astianpesukoneeseen, koska ohjelmat ovat liian kuumia tai veden huuhtelu on liian voimakas. Ei hätää. Tarkista Home Connect ja lataa uusi, mukautettu pesuohjelma, joka sopii täydellisesti viinilasien hellävaraiseen pesuun. Nauti illastasi ja anna astianpesukoneen pestä astiat puolestasi.

Henkilö pitelee älypuhelinta kädessään

Etädiagnostiikka

Kun astianpesukone on kytketty Home Connect -sovellukseen, tuki on käden ulottuvilla. Emmekä tarkoita nyt vain sitä, kun jotain on vialla, vaan sitä, että sinulla on mahdollisuus saada kaikki hyöty uudesta astianpesukoneestasi. Home Connect ilmoittaa sinulle ohjelmapäivityksistä sekä ladattavista ominaisuuksista. Vakuutamme myös, että Siemens rakentaa kodinkoneet kestämään. Mikäli jokin on vialla, huoltoteknikkomme voivat sovelluksen kautta kirjautua sisään ja nähdä, mitä on tapahtunut, sekä diagnosoida ongelman. He voivat joko auttaa sinua ratkaisemaan ongelman saman tien, tai sopia kanssasi, milloin Siemens-huoltoteknikko tulee käymään luonasi. Etädiagnostiikan ansiosta huoltoteknikolla on mukanaan oikeat osat ja työkalut ongelman korjaamiseksi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Älykästä, vai mitä?

Älypuhelin ja Siemens-astianpesukone

Älykäs ohjelma

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, kuinka puhtaita astiat todella ovat, kun ohjelma on valmis? Tai ärsyttääkö sinua märäksi jäänyt salaattikulho ja märät ruokailuvälineet? Home Connect -sovelluksessa voit nyt arvioida ohjelmat! Jos olet tyytyväinen tai tyytymätön tulokseen, arvioi se hymiöllä sovelluksessa. Astianpesukone tallentaa arviosi ja tekee toiveidesi mukaiset säädöt seuraavalle käyttökerralle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita