Ohita
Smeg-liesi vihreänvärisessä Epoq-keittiössä

Smeg-liedet

Tutustu Smeg-liesiin, jotka huokuvat eleganssia ja tyylikkyyttä, ja jotka ovat saaneet inspiraationsa italialaisten intohimosta ruoanlaittoon. Yli 70 vuoden kokemus korkealaatuisten kodinkoneiden valmistuksesta näkyy Smegin liesissä poikkeuksellisen muotoilun ja tekniikan muodossa. Tutustu valikoimaamme ja lue lisää alempaa tällä sivulla.

Smeg-liesi harmaanvärisessä Epoq-keittiössä

Kattava valikoima

Smeg tarjoaa laajan valikoiman liesiä erilaisilla toiminnoila, sekä malleja, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja erilaisiin käyttötarpeisiin. Halusitpa sitten kaasulla toimivan lieden tai induktiolieden, yhden tai useamman uunin, ruostumattomalla teräksellä tai tietyn värisen, pienikokoisen tai levemmän mallin – Smegiltä löydät lieden juuri sinun tarpeisiisi.

Smeg-liesi valkoisenvärisessä Epoq-keittiössä

Made in Italy - valmistettu Italiassa

Smeg samaistuu italialaisen muotoilun ominaisuuksiin, kuten kekseliääseen tyylikkyyteen, omaperäisyyteen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Tämä näkemys ei perustu vain muotoilukysymykseen, vaan se on sen sijaan ilmaisu itse tuotemerkin alkuperästä ja sen intohimosta.

Smegs-liesiä on saatavana erikokoisina ja -värisinä, mukaan lukien induktioliedet. Tutustu Smeg-valikoimaamme ja löydä suositut klassikkot ja tyylikkäät liedet täältä.

Lajittele haku
1–17 kaikkiaan 17 tuotteesta