Ale päättyy pian, vielä ehdit!

Ohita

Xbox Game Pass -pelikirjasto

Pelaa yli 100 korkealaatuisen pelin kirjastoa, jonne lisätään uusia pelejä jatkuvasti. Pelaa niitä suoraan Xboxillasi tai PC:lläsi ja Xbox Game Pass Ultimatella, Android-mobiililaitteilla pilvipalvelusta (Beta).

XBOX GamePass

XBOX GAME PASS

Nauti sadoista laadukkaista peleistä Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyydellä, joka sisältää verkkomoninpelin, EA Play -jäsenyyden sekä satoja laadukkaita pelejä. Pelaa kavereiden kanssa konsolilla, PC:llä ja pilvipalvelussa. Tutustu XBOX Game Pass Ultimate, XBOX Game Pass -konsolille ja XBOX Game Pass PC:lle -jäsenyysvaihtoehtoihin ja -etuihin.

Xbox Game Pass

JÄSENEDUT

NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Tarvitset seuraavat asiat, jotta voit pelata Xbox-pelejä pilvipalvelusta Game Pass Ultimate -jäsenyydellä.

*Olennaisia tietoja:

Kun liityt Xbox Game Pass Ultimate -jäseneksi, olemassa olevat Xbox Live Gold- ja/tai Game Pass konsolille- tai PC Game Pass- ja/tai EA Access- tai Play -jäsenyydet muunnetaan Ultimate-jäsenyyksiksi käyttäen muuntokerrointa. Myös tuleviin koodin lunastuksiin sovelletaan muuntokerrointa. Kaikki muuntamiset Ultimateksi ovat lopullisia. Osoitteessa xbox.com/gamepass on tietoja siitä, miten tämä toimii.

Käyttöehdot ja poikkeukset ovat voimassa. Pelivalikoima vaihtelee ajan mittaan alueen ja laitteen mukaan. Lisätietoja on osoitteissa xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play/terms ja ea.com/ea-play. Xbox Cloud Gaming (beta) Edellyttää tuettua peliä; saattaa edellyttää tuettua Bluetooth-ohjainta (molemmat myydään erikseen). Vain valikoidut alueet ja laitteet. Suoratoistorajoitukset voimassa, palvelinsaatavuus ja odotusajat saattavat vaihdella. Edellyttää Internet-yhteyttä, palveluntarjoajan maksut ovat voimassa. Sovellukset edellyttävät Windows 10-/11-käyttöjärjestelmää (päivityksineen); ei tue S Mode- ja ARM-laitteita. xbox.com/cloudgaming

Lunasta osoitteesta microsoft.com/redeem. Pelaa seuraavilla: Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 ja Apple- ja Android-laitteet (pilvipelaaminen). Edellytykset: Lataukset, järjestelmäsovellukset, merkittävästi tallennustilaa, laajakaista (saattaa vaatia maksuja) ja Microsoft-tili (microsoft.com/msa). Windows 10/11 vaatii uusimmat käyttöjärjestelmäpäivitykset; pois lukien S Mode ja ARM. Ehdot: Jos peli poistetaan luettelosta, ostettu pelinsisäinen sisältö vaatii erillisen pelin oston. Koodeja ei hyvitetä rahana, ellei laki edellytä toisin. Kerää jopa 36 kuukautta per tili. Kuvat edustavat valikoiman pelejä.

Starfield: Arvioitu julkaisu 2023.

Ea-logo ja Battlefield ovat Electronic Arts Inc:n tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. Electronic Arts Inc:n lisenssillä valmistama. STAR WARS © ja tavaramerkki 2019 Lucasfilm Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään. 

AIRBUS ja muut Airbusin tuote- ja palvelumerkit ovat Airbusin suojattuja tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. Airbusin virallisesti lisensoima. Cessnan nimet, tunnukset, korimallit ja logot ovat Textron Innovations Inc:n tavaramerkkejä ja immateriaaliomaisuutta, ja Microsoft Corporation käyttää niitä lisenssillä. CubCraftersin nimet, tunnukset, korimallit ja logot ovat CubCraftersin tavaramerkkejä ja immateriaaliomaisuutta, ja Microsoft Corporation käyttää niitä lisenssillä.

XBOX GAME PASS
Lajittele haku
1–7 kaikkiaan 7 tuotteesta