Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Kampanja: 350€ lahjakortti jokaisesta 1000€ keittiöostoksesta*


Suunnitteletko uuden keittiön ostoa tai haluatko remontoida kodinhoitohuoneen? Suunnittelu onnistuu myös etänä!
Varaa suunnitteluaika kalenterista haluamastasi myymälästä ja myyjältä. Valitessasi etäsuunnitteluvaihtoehdon, pääset asioimaan Teams-videopuhelun avulla keittiösuunnittelijan kanssa. Tervetuloa suunnitteluun!

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Kampanjaehdot:

*Saat jokaisesta 1000€ keittiöostoksesta 350€:n Gigantin lahjakortin ilman ylärajaa, kun tilaat kokonaisen yli 1999€ keittiön 30.1.2022 mennessä. Lahjakorttia ei lasketa työtasoista, altaista, hanoista, kodinkoneista tai palveluista.

Katso myös Bosch kodinkonetarjoukset TÄÄLTÄ. Kodinkonetarjoukset voimassa 23.1.2022 asti, ellei toisin mainita.

Epoq-keittiöillä on jopa 35 vuoden toimivuustakuu

Valitse tyylisi Epoqin laajasta keittiövalikoimasta

Juuri sinun tarpeiden mukaiset kodinkoneet markkinoiden laajimmasta kodinkonevalikoimasta

Laaja ja monipuolinen valikoima tarjoaa käytännölliset ja upean näköiset ratkaisut edulliseen hintaan. Keittiöissä käytetään laadukkaita ja tunnettuja merkkejä sekä Epoqin tuotteilla on jopa 35 vuoden toimivuustakuu. Asiantuntevat keittiösuunnittelijamme auttavat suunnittelussa ja halutessasi saat keittiösi myös asennettuna.

Keittiön voi saada jopa kahden viikon toimitusajalla, jos valitsee itse mittaan sahattavan laminaatti- tai massiivipuutyötason. Epoq-keittiön toimitusaika on noin 6 viikkoa, kun valitsee mittatilatun työtason tai tilausvärin ovimallivalikoimasta.

Epoq-keittiöillä on jopa 35 vuoden takuu! Keittiöhanoilla 10 vuoden takuu ja sähköosilla 5 vuoden takuu. Lue lisää takuusta.

Gigantin keittiösuunnittelu on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Kampanjaehdoissa on mainittu voimassaoloaika, jonka sisällä tilaus tulee tehdä mikäli haluaa hyödyntää voimassaolevan kampanjan edut. Ammattitaitoiset keittiösuunnittelijat tekevät keittiösuunnitelman juuri sinun toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Voit valita etäsuunnittelun, jos haluat mieluummin asioida Teams -videopuhelun avulla keittiösuunnittelijan kanssa. Keittiösuunnittelija lähettää sähköpostilla linkin tapaamiseen ennen sovittua ajankohtaa.

Kyllä! Kauttamme on mahdollista sopia osamaksusta. Kysy lisää keittiömyyjältäsi.

Sekin onnistuu! Meiltä saat ammattitaitoisen asennuspalvelun hyvään hintaan. Meillä on kiinteät asennushinnat keittiön tai kodinhoitohuoneen koon mukaan. Lisäksi valikoimassamme on näppäriä lisäpalveluita, kuten tarkistusmittaus, kodinkoneiden asennus ja pakkausmateriaalien poisvienti. Keittiömyyjämme laskevat tarkan hinnan ja varmistavat, että saat juuri sinulle räätälöidyn asennuspaketin.

Tottahan toki. Meiltä löytyy erinomainen valikoima kodinkoneita, joista voimme räätälöidä sinulle sopivan paketin. Meillä on myös viikottain vaihtuvia tarjouksia kodinkoneista sekä myymälöissä lisäksi paljon poistuvia kodinkonemalleja erityisen hyvillä hinnoilla. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Viikkotarjoukset.

Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-20 sekä lauantaisin klo 10-16. Mikäli kysyttävää ilmenee, voit soittaa numeroon 020 321 321 (puhelun hinta 8,4snt/min) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen epoq.service@gigantti.fi.