Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

kampanja: keittiöt -40%*

Suunnitteletko uuden keittiön ostoa tai haluatko remontoida kodinhoitohuoneen? Varaa ilmainen suunnittelu asiantuntevalle keittiömyyjällemme. Meidän asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan sinulle unelmien Epoq-keittiön tai -kodinhoitohuoneen. Tervetuloa suunnittelemaan keittiösi myymälään tai etänä. Meiltä saat myös mittaus- sekä asennuspalvelut!

Valitse suunnittelu etänä tai myymälässä

Me tarjoamme nyt suunnittelupalvelun myös etänä! Varaa suunnitteluaika kalenterista haluamastasi myymälästä ja myyjältä. Valitse sen jälkeen etäsuunnitteluvaihtoehto, jos haluat mielummin asioida videopuhelun avulla keittiösuunnittelijan kanssa. Mikäli valitsette etäsuunnittelun, keittiösuunnittelija lähettää sähköpostilla linkin Microsoft Teams-tapaamiseen. Teams on maksuton ja vastaavanlainen videopuheluohjelma kuten Skype. Teamsin voi ladata tietokoneelle, tabletille ja mobiililaitteille tai käyttää selaimessa. Tervetuloa suunnitteluun!

Täältä voit ladata maksuttoman Teamsin


*Kampanja edellyttää vähintään 1999 euron arvoisen kokonaisen keittiön tilaamista 31.07.2020 mennessä. Kampanja ei koske työtasoja, altaita, hanoja tai kodinkoneita. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin keittiötarjouksiin.

Lisäksi valikoima Samsungin kodinkoneita jopa -25%. Kampanjaan kuuluvat tuotteet löydät TÄÄLTÄ.

Epoq-keittiöillä on jopa 25 vuoden toimivuustakuu

Valitse tyylisi Epoqin laajasta keittiövalikoimasta

Juuri sinun tarpeiden mukaiset kodinkoneet markkinoiden laajimmasta kodinkonevalikoimasta

Laaja ja monipuolinen valikoima tarjoaa käytännölliset ja upean näköiset ratkaisut edulliseen hintaan. Keittiöissä käytetään laadukkaita ja tunnettuja merkkejä sekä Epoqin tuotteilla on jopa 25 vuoden toimivuustakuu. Asiantuntevat keittiösuunnittelijamme auttavat suunnittelussa ja halutessasi saat keittiösi myös asennettuna.

Keittiön voi saada jopa kahden viikon toimitusajalla, jos valitsee itse mittaan sahattavan laminaatti- tai massiivipuutyötason. Epoq-keittiön toimitusaika on noin 6 viikkoa, kun valitsee mittatilatun työtason tai tilausvärin ovimallivalikoimasta.

Epoq-keittiöillä on jopa 25 vuoden takuu Nova Pro Scala- premium laatikkomekanismeissa sekä vallankumouksellisissa Click-rungoissa, jotka kasataan ilman ruuveja. Click-rungot myös kestävät jopa tuplasti enemmän painoa kuin tavalliset rungot. Tavallisilla rungoilla, kiskoilla ja saranoilla on 10 vuoden takuu. Ovilla, etulevyillä, työtasoilla ja altailla on 5 vuoden takuu. Muilla tuotteilla on 2 vuoden takuu.

Gigantin keittiösuunnittelu on ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Kampanjaehdoissa on mainittu voimassaoloaika, jonka sisällä tilaus tulee tehdä mikäli haluaa hyödyntää voimassaolevan kampanjan edut. Ammattitaitoiset keittiösuunnittelijat tekevät keittiösuunnitelman juuri sinun toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kyllä! Gigantti tekee yhteistyötä Handelsbankenin kanssa, ja meiltä saa osamaksun Aktiivirahalla jopa 60kk maksuajalla. Kysy lisää keittiömyyjältäsi.

Sekin onnistuu! Meiltä saat ammattitaitoisen asennuspalvelun hyvään hintaan. Meillä on kiinteät asennushinnat keittiön tai kodinhoitohuoneen koon mukaan. Lisäksi valikoimassamme on näppäriä lisäpalveluita, kuten tarkistusmittaus, kodinkoneiden asennus ja pakkausmateriaalien poisvienti. Keittiömyyjämme laskevat tarkan hinnan ja varmistavat, että saat juuri sinulle räätälöidyn asennuspaketin.

Tottahan toki. Meiltä löytyy erinomainen valikoima kodinkoneita, joista voimme räätälöidä sinulle sopivan paketin. Meillä on myös viikottain vaihtuvia tarjouksia kodinkoneista sekä myymälöissä lisäksi paljon poistuvia kodinkonemalleja erityisen hyvillä hinnoilla. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Viikkotarjoukset.

Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-20 sekä lauantaisin klo 10-16. Mikäli kysyttävää ilmenee, voit soittaa numeroon 020 321 321 (puhelun hinta 8,4snt/min) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen epoqservice.cc@gigantti.fi.