Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

HORN – pohjoismaiset työtasot, jotka tekevät maailmasta vihreämmän

HORNin työtasot eivät edusta ainoastaan kaunista muotoilua – ne myös tekevät maailmasta vihreämmän. Tämä on tärkeä syy siihen, että olemme ryhtyneet yhteistyöhön HORNin kanssa.

HORNin tärkein tavoite on tehdä ympäristön kannalta kestävät valinnat mahdolliseksi meistä jokaiselle. Siksi HORNin työtasot haastavat tämänhetkiset markkinastandardit – ja edistävät ympäristöystävällisiä tuotantotapoja.

HORN tarjoaa Euroopan laajimman valikoiman joutsenmerkittyjä ja FSC®-sertifioituja tuotteita. Näin HORN voi taata, että tuotteet täyttävät tiukat ympäristövaatimukset ja että ne valmistetaan energiaa säästävällä tavalla ja kestävästä metsätaloudesta peräisin olevista raaka-aineista.

Lisäksi HORNin työtasot ovat loistavia esimerkkejä siitä, miksi tanskalaista suunnittelua arvostetaan ympäri maailmaa.

Laadukas työtaso nostaa keittiön kokonaan omalle tasolleen – ja tuo iloa ruoanlaittoon ja keittiössä työskentelyyn. Mutta kuinka me määrittelemme laadun? HORNin työtasot ovat vankkaa skandinaavista käsityötä, ja ne kestävät käytössä myös tuleville sukupolville.

Työtasot on sertifioitu suojelemaan niin luontoa kuin työtasojen kanssa päivittäin työskenteleviä ihmisiä. Kuluttajana voit luottaa siihen, että olet tehnyt kestävän valinnan sinulle ja perheellesi.

Puisia työtasoja on saatavilla niin vaaleissa ja elävissä kuin tummissa ja eleganteissa sävyissä. Niiden kaikkien yhteinen nimittäjä on, että ne ovat helppohoitoisia - ja pienellä ylläpidolla ne vain kaunistuvat vuosien varrella. Laminaatti- ja linoleumityötasot ovat kestäviä ja käytännöllisiä työtasoja. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sopivan vaihtoehdon keittiöösi tai kodinhoitohuoneeseesi.

Lue lisää työtasoistamme:


Laminaattitasot
Kompaktilaminaattitasot
Linoleumitasot
Massiivipuutasot
Leikkuulaudat

Joutsenmerkki

Tämä Horn Green Collection -tuote. Pohjoismainen ympäristömerkintä takaa, että tuotteen valmistuksen koko arvoketjussa on otettu huomioon ympäristöystävällisyys ja kestävän kehityksen arvot. Tuotteen valmistuksessa ei myöskään ole käytetty ympäristölle tai ihmisille haitallisia kemikaaleja.

 Forest Stewardship Council (FSC) -sertifikaatti kertoo vastuuntuntoisesta metsänhoidosta.

FSC® eli Forest Stewardship Council® (Hyvän metsänhoidon neuvosto) on kansainvälinen, voittoa tavoittelematon ja avoin jäsenjärjestö, joka on sitoutunut sertifioinnin kautta edistämään vastuullista metsien käyttöä. FSC:n perusti vuonna 1993 maapallon metsien häviämisestä huolestunut ympäristöalan, metsäalan ja yhteiskunnallisen alan edustajien ryhmä tavoitteenaan edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa. Lue lisää Forest Stewardship Councilin toiminnasta osoitteessa www.fsc.fi.

Valitsemalla FSC-merkillä varustetun tuotteen olet mukana tukemassa kestävää kehitystä ja parempaa tulevaisuutta.

Indoor Air Comfort Gold -logo

Eurofins Indoor Air Comfort (Gold) on sisäilman vähäpäästöisyyden takaava sertifikaatti. Tämä sertifiointi takaa, että sisäilma pysyy puhtaana ja päästöt sisäilmaan ovat vähäisiä.

Kuva laminaattityötasoista

Laminaattityötasot

Budjetista riippumatta löydät HORNin valikoimasta työtasoja, joissa yhdistyvät kaunis muotoilu ja laatu sekä kestävyys ja sertifioinnit. Kaikilla HORNin laminaattityötasoilla sisäilmasertifiointi ja useimmilla myös Pohjoismainen ympäristömerkki. Näin voit olla varma, että uusi työtasosi on laadukas ja lisäksi se on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ajatellen.

Lue lisää laminaattityötasoista

Takaisin Horn-esittelyyn

Kuva kompaktilaminaattityötasoista

Kompaktilaminaattitasot

HORNin kompaktilaminaatista valmistetuilla työtasoilla on sisäilmasertifiointi. Ne ovat erittäin kestäviä ja hygieenisiä sekä vaativat vain vähän ylläpitoa ja puhdistusta – siksi ne ovat täydellinen valinta keittiöön. Minimalistininen ilme sopii erinomaisesti skandinaaviseen tyyliin.

Lue lisää kompaktilaminaattityötasoista

Takaisin Horn-esittelyyn

Linoleumityötasot

Linoleumnityötasot

Linoleumityötasot ovat huippumodernia muotoilua retrotyylissä – ja lisäksi materiaali on biohajoavaa. HORNin linoleumitasoilla on Pohjoismainen ympäristömerkki, joten voit luottaa siihen, että tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty ympäristölle tai ihmisille haitallisia kemikaaleja.

Lue lisää linoleumityötasoista

Takaisin Horn-esittelyyn

Massiivipuutyötasot

Massiivipuutyötasot

Massiivipuusta valmistettu työtaso tuo luonnon keittiöösi. Massiivipuu luo lämpöä ja tunnelmaa, olipa unelmiesi keittiö tyyliltään minimalistinen, maalaisromanttinen tai perinteinen. Puinen työtaso on ajaton valinta ja luo keittiöön aitouden tuntua. Lisäksi HORNin massiivipuutasot ovat markkinoiden parhaiten sertifioituja työtasoja! Niillä on sekä FSC®-vastuuntuntoisen metsänhoidon merkki sekä sisäilmasertifiointi. Lisäksi isolla osalla massiivipuutasoista on Pohjoismainen ympäristömerkki. Näin voit olla varma, että uusi työtasosi on laadukas ja lisäksi se on valmistettu ympäristöä ja ihmisiä ajatellen.

Lue lisää massiivipuutyötasoista

Takaisin Horn-esittelyyn

Leikkuulaudat

HORN on perustanut sosiaalisesti vastuullisen sisaryhtiön, joka valmistaa ylijäämämateriaalista sisustustuotteita. Työtasoista jäävää ylijäämämateriaalia ei enää heitetä pois, vaan se hyödynnetään esimerkiksi leikkuulautojen materiaalina. Tavoitteena on käyttää maailman luonnonvaroja hyödyksi parhaalla mahdollisella tavalla sekä kannustaa kuluttajia tekemään kestävämpiä valintoja.

Lue lisää HORNista

Tutustu erilaisiin HORN-työtasoihin:


Puu

Tammi-työtaso

Tammi

Klassinen ja puhdaslinjainen

Saarni-työtaso

Saarni

Valoisa ja pohjoismainen

Amerikkalainen saksanpähkinä -työtaso

Amerikkalainen saksanpähkinä

Tumma ja eksklusiivinen


Bambu

Vaaleaksi öljytty bambu-työtaso

Vaaleaksi öljytty

Vaalea ja moderni

Öljytty bambu-työtaso

Öljytty

Lämmin ja luonnollinen


Linoleumi

Smokey Blue-työtaso

Smokey Blue

Rauhoittava sinisen sävy

Conifer-työtaso

Conifer

Levollinen tummanvihreä

Charcoal-työtaso

Charcoal

Ajaton ja elegantti


Kompaktilaminaatti

Metallic Brown  -työtaso

Metallic Brown

Rouhua ja elävä pinta

Cararra Marble -työtaso

Carrara Marble

Vaalea ja kaunis marmorikuvio

 Nero Portebello Marble -työtaso

Nero Portebello Marble

Tumma ja tyylikäs marmorikuvio