Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Henkilötietosuojaus: Turvallisempi digitaalinen arki koko perheelle

Identiteettivarkauksien yleistyessä oman digitaalisen jalanjäljen ja henkilötietojen suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Henkilötietosuojaus on Eyeonid-yrityksen tarjoama ennaltaehkäisevä palvelu, joka havaitsee mahdolliset identiteettivarkauteen johtavat riskit ja ehkäisee niiltä sekä lisäksi auttaa mahdollisen identiteettivarkauden aikana ja sen jälkeen.

Kokeile kuukausi maksutta

Rekisteröidy 14 päivän kuluessa ja saat aktivointilinkin palveluun sähköpostitse. Voit kokeilla palvelun ominaisuuksia, kuten tietojen valvontaa maksutta kuukauden ajan. Petosvakuutus ei kuulu kokeilujaksoon. Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen, tulee sinun itse peruuttaa tilaus. Jos päätät jatkaa tilaustasi, muuttuu se automaattisesti kuukausitilaukseksi ja petosvakuutus aktivoituu. Kuukausitilauksen hinta on 5,99 euroa/kk. Vakuutus on voimassa ensimmäisestä maksupäivästä lähtien ja päättyy, kun tilaus irtisanotaan. Vakuutusaika on 12 kuukautta. Tilauksella on 1 kuukauden irtisanomisaika ja voit irtisanoa sopimuksen koska tahansa. Vakuutustodistus ja lasku lähetetään sähköpostitse siirtyessäsi maksulliseen tilaukseen.

Mies, nainen ja kaksi tyttöä katsovat tablettia

Miksi Henkilötietosuojaus-palvelu kannattaa?

Tiesitkö, että identiteettivarkaudet ovat nopeimmin kasvava rikollisuuden muoto? Ainoastaan vuonna 2019 Pohjoismaissa poliisi vastaanotti yli 500 000 identiteettivarkauksiin liittyvää rikosilmoitusta.

Henkilötietosuojaus on Eyeonid-yrityksen tekniikkaa käyttävä palvelu, joka pyrkii ennaltaehkäisemään ja havaitsemaan identiteettivarkaudet sekä auttamaan mahdollisen identiteettivarkauden aikana ja sen jälkeen. Palvelu havaitsee ja varoittaa etukäteen esimerkiksi maksukorttitietojesi tai muiden henkilökohtaisten tietojen päätymisestä vääriin käsiin tai verkkosivustoille. Monipuolisia mahdollisuuksia tarjoava internet sisältää lukemattomia riskejä, jonka vuoksi ennaltaehkäisevä lisäturva digitaalisessa arjessa tekee verkossa surffailusta huolettomampaa – koko perheelle.

Identiteettivarkauden seuraukset voivat olla vakavia

Mitä identiteettivarkaudesta voi seurata?

Identiteettivarkaus voi tulla kalliiksi, niin taloudellisesti kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Mitä kaikkea siitä voi seurata? Ensinnäkin varastettuja korttitietojasi voidaan käyttää verkkokaupoissa, tai arkaluontoisia tietoja voi joutua vääriin käsiin. Jos online-käyttäjätilisi kaapataan, joku voi tehdä ostoksia sinun nimissäsi mutta tilata ne toiseen osoitteeseen. Rahojen takaisin saaminen on usein erittäin aikaa vievä prosessi. Sähköpostitilin tai sosiaalisen median tilin kaappaaminen taas voi aiheuttaa sen, että et enää itse pääse käyttämään näitä tilejä, ja arkaluontoisia tai vääriä tietoja voidaan levittää sinun nimissäsi. Pilvipalveluun tallennetut kuvat ja asiakirjat saatetaan poistaa tai sinun pääsysi niihin estää. Niitä voidaan myös levittää verkossa.

FAQ - usein kysyttyä

Tarkasta sähköpostisi «Roskaposti» tai vastaava kansio.

Asenna sisäänkirjautumiseen vaadittu sovellus uudelle laitteellesi ja tarkista varmuuskopioidut tiedot kirjautumalla verkkoportaaliin.

Varmista, että olet antanut saman sähköpostiosoitteen kuin se, jota käytit rekisteröityessäsi. Tarkista sähköpostisi "Roskaposti"-kansio. Antamasi sähköposti voi sisältää mm. kirjoitusvirheen. Tarkista osoite ja yritä uudelleen.

Vakuutus aktivoituu automaattisesti maksun yhteydessä, joten sinun ei tarvitse aktivoida sitä erikseen.

Voit lisätä tilaukseen jopa 30 eri kohdetta (laitteen tiedot). Voit itse valita syötätkö vain omia laitteitasi koskevat tai myös perhettäsi koskevat tiedot. Tilaus ei vaadi erillistä päivitystä perheesi tietojen lisäämiseen.

Linkin löydät tervetulosähköpostista, jonka vastaanotat tilauksen aktivoiduttua. Saat lisätietoja myös tältä sivulta tai voit siirtyä EyeonID:n verkkoportaaliin tästä.

Kirjaudu sisään EyeonID:n verkkoportaaliin ja siirry asiakastietoihisi, josta löydät kohdan «Poista tilini». Mikäli et löydä etsimääsi, voit ottaa yhteyttä EyeonID:n asiakastukeen osoitteessa portal.support@eyeonid.com

Näin henkilötietosuojaus toimii: 3 askelta kohti digiturvallisuutta

Havainnekuva EyeOnID-ohjelmistosta tietokoneella.

1. Ennaltaehkäisevä suoja

Henkilötietosuojaus ennaltaehkäisee identiteettivarkauksia ja muita kyberhyökkäyksiä. Palvelu on kuin digitaalinen varashälytin, joka varoittaa, jos henkilökohtaiset tietosi ovat vaarassa. Palvelun verkkoportaalissa voit määrittää tiedot, joita haluat valvoa - valvonta aktivoituu välittömästi. Saat myös neuvoja, joilla teet verkossa surffailusta ja tietojen hallitsemisesta turvallisempaa. Henkilökohtaisten tietojen jakaminen esimerkiksi sosiaalisissa medioissa, verkkokaupoissa ja matkojen varaussivustoilla on normaalia ja usein myös välttämätöntä. Kyberhyökkäyksien yleistyessä yhä useampi verkkosivusto ja yritys joutuu vuosittain tietosuojamurtojen kohteeksi, jonka seurauksena henkilökohtaiset tietosi saattavat joutua vääriin käsiin. Järjestelmämme valvoo ilmi tulleita kyberhyökkäyksiä ja ilmoittaa heti, jos sinun tietosi ovat vaarassa. Palvelu kertoo mahdollisimman tehokkaat tavat ehkäistä henkilökohtaisten tietojesi väärinkäytökset ennen kuin on liian myöhäistä.

 Apua identiteettivarkauden sattuessa

2. Apua identiteettivarkauden sattuessa

Jos identiteettivarkaus on jo tapahtunut, saat tukea ja neuvoja, joiden avulla voit ratkaista ongelman mahdollisimman nopeasti. Kyse voi olla maksukorttien estämisestä, tilin hallinnan palauttamisesta tai esimerkiksi yhteydenpidosta poliisin tai koulun kanssa. Autamme myös poistamaan luvatta julkaistut materiaalit internetin eri sivustoilta. Yhteistyömme teknologiayrityksien, kuten Googlen, Facebookin ja Instagramin, kanssa mahdollistaa nopean ja tehokkaan tavan puhdistaa sosiaalisiin medioihin luvatta julkaistut kuvat, videot ja muun henkilökohtaisen sisällön.

Kaksi tyttöä makaavat lattialla kannettavan tietokoneen ääressä muistilehtiöiden kanssa.

3. Identiteettivarkausvakuutus

Henkilötietosuojaus sisältää myös kattavan vakuutuksen. Jos identiteettivarkauden vakavuus vaatii oikeudellista apua, vakuutuksemme kattaa oikeudelliset kustannukset jopa 200 000 euroon asti. Autamme sinua paperisotkujen selvityksessä ja kiistämään väärät laskut, vaateet tai maksuhuomautukset tavaroista, jotka joku on tilannut sinun nimelläsi tai maksukorttitiedoillasi identiteettivarkauden seurauksena.

 Henkilötietosuoja-palvelu käyttää Eyeonid-yrityksen edistynyttä tekniikkaa

Henkilötietosuoja-palvelun muita etuja

Henkilötietosuoja-palvelu käyttää viimeisintä Eyeonid:n teknologiaa. Eyeonid on vuonna 2015 perustettu ruotsalainen tietoturvayritys, joka on erikoistunut identiteettivarkauksia ehkäisevän teknologian kehittämiseen. Henkilötietosuoja-palveluun voi rekisteröidä perheen kaikki sähköpostiosoitteet, maksukorttitiedot, henkilötunnukset, passinumerot ja puhelinnumerot. Sinun on mahdollista valvoa enimmillään jopa 30 yksittäistä tietoa!

Henkilötietosuojauksesta on hyötyä, jos löydät loukkaavaa tai asiatonta sisältöä tai epäsopivia kuvia verkosta. Ilmoita tästä HELP-neuvontaan ja saat apua asiattoman sisällön poistoon.

Henkilötietosuoja-palvelu noudattaa EU:n asettamaa yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja käyttää samaa PCI-DSS-tietoturvastandardia, joita pankit käyttävät maksukorttiliikenteen suojaamisessa. Toisin sanoen kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat suojattu korkeimmalla mahdollisella tietosuojastandardilla.