Ohita
Mies työskentelee tietokoneella toimistossa

Pidennetty takuu yrityksille

Jos yrityksesi elektroniset laitteet rikkoutuvat, pitää pidennetty takuu pyörät pyörimässä. Pidennetyn takuun ansiosta saat laitteesi takaisin nopeasti, eikä yrityksesi tuottavuus kärsi enempää kuin on välttämätöntä.

B2B - Elcare laajennettu takuu - Tuskastunut mies kannettavan edessä

Nopea korjauspalvelu

Useimmissa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä käytetään elektroniikkalaitteita päivittäin. Niitä riittää kahvinkeittimistä puhelimiin. Jonkin laitteen rikkoutuminen näkyy jokapäiväisessä työssä, olipa kyseessä sitten tietokone tai astianpesukone. Yllättävät ongelmat ovat itsessään tarpeeksi turhauttavia, mutta vielä pahempaa on korjauksen odottaminen ja sen epävarma kesto. Joutuuko tuotetta odottamaan päivän, viikon tai kuukauden?

– Gigantin asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia tästä. Tiedämme, miten tärkeä rooli näillä tuotteilla on jokapäiväisessä työssä, Väinö Suokas kertoo. Hän toimii yritysneuvojana Gigantissa.

Hän kertoo, että Gigantti on kehittänyt oman palvelunsa: pidennetyn on-site-takuun, joka varmistaa, että rikkoutuneet laitteet korjataan mahdollisimman nopeasti.  

Mies ja nainen istuvat tietokoneen äärellä kuulokemikrofonit päässään

Näin pidennetty takuu toimii

Kun tuotteet toimitetaan korjattavaksi, sinuun otetaan yhteyttä heti seuraavana työpäivänä huoltoajan sopimiseksi. Suurin osa korjauksista valmistuu 1−3 arkipäivän kuluessa.

− Jos korjaus viivästyy osien tai muiden tarvikkeiden saatavuusongelmien tai meistä riippumattomien syiden vuoksi, pyrimme tarjoamaan lainatuotteen koko huollon ajaksi, Suokas sanoo.

Logistiikka on yksinkertaisen toimiva, ja laitteet voidaan noutaa yrityksestä ja toimittaa takaisin yritykseen. Seuraamme myös kuitteja ja muita tositteita. Asiakas saa erillisen verkkolinkin, jonka kautta korjauksen tilaa voi seurata jatkuvasti, Suokas vakuuttaa.

– Olemme saaneet tästä palvelusta hyvää palautetta, ja asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä korjausten sujuvaan käsittelyyn, yritysneuvoja jatkaa.

Kolme erilaista takuuta: pidennetty takuu sisältää kolme eri tarpeisiin sopivaa tasoa:
  1. Workshop: tuot tuotteen myymälään itse tai lähetät sen korjattavaksi.
  2. On-site: takuukorjaukset tehdään yrityksessäsi.
  3. Premium: korvaus-/vaihtotakuu.

Elcare- pidennetty takuu

Selaa kaikkia Elcare-tuotteita