Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Gigantin joulu

Joulu on jo ovella, ja on aika löytää täydellinen joululahja. Me Gigantilla teemme kaikkemme, jotta jouluvalmistelusi ja itse joulun vietto sujuisivat ilman turhaa stressiä. Tältä sivulta löydät hyödyllistä käytännön tietoa lahjaostoksiin liittyen sekä jouluteemaiset artikkelimme, kampanjamme sekä joululahjavinkit koko perheelle. Iloista joulun odotusta!

Joululahjavinkkejä ja ideoita
– löydä täydellinen lahja jokaiselle

Painike, jossa teksti: Lahjavinkit naiselle
Painike, jossa teksti: Lahjavinkit miehelle
Painike, jossa teksti: Lahjavinkit lapselle
Painike, jossa teksti: Lahjavinkit isovanhemmille
Painike, jossa teksti: Lahjat alle 20 €
Painike, jossa teksti: Lahjat alle 50 €
Painike, jossa teksti: Lahjat alle 100 €

Tärkeää tietoa
– jotta jouluvalmistelut sujuisivat helpommin

Painike, jossa on rekan kuva kuvaamassa kotiinkuljetusta.

Tilaa joululahjat viimeistään 18. joulukuuta, jotta ne ehtivät varmasti ajoissa perille!

Kotiinkuljetus ja toimitus

Painike, joka kuvaa Varaa ja Nouda -palvelua.

Varaa tuote netistä, nouda myymälästä – vaikka aatonaattona!

Varaa ja nouda

Painike, joka kuvaa 50 päivän palautusoikeutta.

50 päivän vaihto- ja palautusoikeus meiltä ostetuille lahjoille!

Lisätietoa palautuksesta

Aukioloajat

Joulun aikaan myymälämme palvelevat pidennetyin aukioloin!

Katso aukioloajat

Inspiraatiota jouluostoksille
– tutustu tuoteuutuuksiin ja artikkeleihin

Puhelimet

 • 5G-puhelimet
  5G-puhelimet
  Mitkä puhelimet tukevat 5G-verkkoyhteyttä jo nyt? Muun muassa Samsung Galaxy ja iPhone – lue lisää 5G:n eduista täällä!
  Lue lisää
 • iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max
  iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max
  Apple iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max ovat vihdoinkin täällä! Lue lisää uutuuksista täällä!
  Lue lisää
 • iPhone 12 ja iPhone 12 Mini
  iPhone 12 ja iPhone 12 Mini
  Applen uusi iPhone 12 ja iPhone 12 Mini ovat vihdoinkin täällä! Lue lisää iPhone 12:sta täällä!
  Lue lisää
 • Samsung Galaxy S20-sarja
  Samsung Galaxy S20-sarja
  Huippuluokan Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelin on valmis tulevaan ja 5G-yhteyteen! Vallankumouksellisessa kamerassa on satakertainen zoomi, 108 megapikselin tarkkuus ja erinomaiset yökuvausominaisuudet. Tutustu myös Samsung Galaxy S20, S20 Plus ja S20 FE 5G -malleihin.
  Lue lisää

Pelit ja pelikonsolit

 • Vertailussa PlayStation 5 ja Xbox Series X
  Vertailussa PlayStation 5 ja Xbox Series X
  Miten PS5 ja Xbox Series X -konsolit eroavat toisistaan? Tässä artikkelissa vertailemme PlayStation 5 ja Xbox Series X -pelikonsoleita, ja tutustumme niiden tekniikoihin, yksinoikeudella julkaistaviin peleihin sekä muihin ominaisuuksiin
  Lue lisää
 • PlayStation 5 (PS5)
  PlayStation 5 (PS5)
  PlayStation 5 (PS5) julkaistaan marraskuussa 2020. Nauti salamannopeasta latauksesta, erittäin nopeasta SSD-asemasta ja mukaansatempaavista toiminnoista, kuten kosketuspalautteesta, mukautuvista liipaisimista, 3D-äänestä ja upouudesta PlayStation-pelien sukupolvesta.
  Lue lisää
 • 8 asiaa, jotka lapset oppivat videopeleistä
  8 asiaa, jotka lapset oppivat videopeleistä
  Videopelit voivat auttaa lastasi oppimaan tärkeitä taitoja. Konsoli- ja tietokonepelit haastavat lapsen oppimaan asioita, joista on hyötyä myös muilla elämän osa-alueilla.
  Lue lisää
 • Game On - löydä käyttöösi sopiva pelikonsoli
  Game On - löydä käyttöösi sopiva pelikonsoli
  Nintendo Switch, Xbox Series X ja PlayStation 5 on varustettu uskomattomilla ominaisuuksilla, jotka tarjoavat huikean pelikokemuksen. Tutustu pelikonsoleiden ominaisuuksiin ja löydä omaan käyttöösi sopiva järjestelmä.
  Lue lisää

Televisiot

 • The Frame 2021 – taide-tv Samsungilta
  The Frame 2021 – taide-tv Samsungilta
  Samsung The Frame 2021 ohuemmalla muotoilulla kuin koskaan ennen. Koe viihdettä QLED-kuvanlaadulla ja anna television esittää taidetta tai valokuviasi sen ollessa suljettuna.
  Lue lisää
 • Samsung The Sero - Televisio kääntyvällä näytöllä
  Samsung The Sero - Televisio kääntyvällä näytöllä
  Samsung The Sero on ainutlaatuinen televisio kääntyvällä näytöllä. Tv-näyttö voidaan kääntää pystysuuntaan puhelinten tapaan mobiilisisältöä katseltaessa. Kun on aika katsella elokuvia, voit kääntää television vaaka-asentoon.
  Lue lisää
 • LED, OLED vai QLED - Mikä TV kannattaa valita?
  LED, OLED vai QLED - Mikä TV kannattaa valita?
  Millainen TV kannattaa valita? Onko LED-, OLED- ja QLED -televisioiden ero ainoastaan kirjaimissa? TV-valmistajat kuten Sony, Samsung, LG ja Philips tuovat markkinoille uusia termejä ja teknologioita, jotka voivat tuntua enemmän hämmentäviltä kuin selventäviltä. Gigantti auttaa sinua selviytymään lyhenneviidakossa uutta televisiota ostaessasi.
  Lue lisää

Älykellot

 • Apple Watch SE
  Apple Watch SE
  Apple Watch SE on uusi, edullisempi Apple Watch -älykello, jonka ansiosta nyt jokaiselle löytyy sopiva Apple Watch. Suuri Retina-näyttö, edistykselliset tunnistimet ja tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestäsi ja turvallisuudestasi. Tutustu Apple Watch SE -älykelloon!
  Lue lisää
 • Huawei Watch GT2e, Watch GT2 ja GT2 Pro
  Huawei Watch GT2e, Watch GT2 ja GT2 Pro
  Koe Huawei Watch GT2e ja GT2 Pro -älykellojen upeat ominaisuudet kuten jopa 2 viikkoa kestävä akku. Lue lisää ja vertaile Huawei Watch GT2e ja Watch GT2 -kelloja.
  Lue lisää
 • Apple Watch Series 6
  Apple Watch Series 6
  Apple Watch Series 6 -älykellon avulla pidät aikaisempaa paremmin huolta terveydestäsi, pysyt aktiivisena ja pidät yhteyttä aikaisempaa monipuolisemmin. Lue lisää täällä.
  Lue lisää
 • Samsung Galaxy Watch 3
  Samsung Galaxy Watch 3
  Ota älykello osaksi elämääsi ja hyödynnä sen käteviä toimintoja. Galaxy Watch 3 on helppokäyttöisempi ja älykkäämpi älykello. Voit pitää silmällä viestejä, ilmoituksia ja puheluita, mikä tekee arjesta helpompaa. Kellossa on myös eSIM, jotta voit soittaa ja vastaanottaa puheluja sekä lähettää ja vastaanottaa viestejä, vaikka puhelin ei olisi mukanasi. Galaxy Watch 3 on lisäksi apunasi treenatessasi, eikä pelkästään juoksulenkeillä vaan myös tärkeässä arkiliikunnassa
  Lue lisää

Kodin tuotteet

 • Osto-opas: Yleiskoneet
  Osto-opas: Yleiskoneet
  Laadukkaalla yleiskoneella pystyt tekemään lähes kaikkea – vaivata taikinoita, sekoittaa, valmistaa jäätelöä ja jopa pastaa. Yleiskonetta valittaessa kannattaa kartoittaa oma käyttötarve ja valita juuri se malli ja ne lisäosat, jotka ovat paras apu keittiössäsi.
  Lue lisää
 • Puhdas ja terveellinen sisäilma
  Puhdas ja terveellinen sisäilma
  Hyvä sisäilma on tärkeää monesta syystä. Kotona voi olla enemmän ilmansaasteita kuin uskoisitkaan – muun muassa pölyä, siitepölyä, kaasuja ja bakteereita. Sisäilma ei välttämättä ole lainkaan ulkoilmaa puhtaampaa. Airthingsin tuotteilla voit mitata ilmanlaatua ja parantaa sisäilman laatua kotonasi, jotta vältät allergia- ja iho-oireet ja päänsäryt.
  Lue lisää
 • Osto-opas: Kahvinkeitin
  Osto-opas: Kahvinkeitin
  Suomalaiset kuluttavat vuosittain 10 kiloa kahvia henkeä kohden, josta n. 74 prosenttia valmistetaan suodattamalla, eli perinteisellä kahvinkeittimellä. Tästä syystä ei ole samantekevää, minkälaisella kahvinkeittimellä kahvisi keität. Autamme valitsemaan sinulle sopivan kahvinkeittimen ja kerromme vinkit täydellisen kupin valmistukseen. Lue lisää täältä.
  Lue lisää
 • Osto-opas: Sähköhammasharja
  Osto-opas: Sähköhammasharja
  Oletko aikeissa vaihtaa hammasharjaa? Miksi et vaihtaisi helppokäyttöiseen ja tehokkaaseen sähköhammasharjaan! Laajasta sähköhammasharja-valikoimasta löydät sinulle sopivan mallin ja hintaisen hammasharjan. Sähköhammasharjojen uudet älykkäät toiminnot tekevät harjaamisesta hauskempaa ja puhdistuksesta kokonaisvaltaisempaa. Lue lisää ja valitse sinulle sopiva sähköhammasharja.
  Lue lisää