Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Gigantin joulu

Joulu on jo ovella, ja on aika löytää täydellinen joululahja. Me Gigantilla teemme kaikkemme, jotta jouluvalmistelusi ja itse joulun vietto sujuisivat ilman turhaa stressiä. Saat meiltä ostetuille lahjoille 50 päivän palautusoikeuden, ja voit tietysti tilata lahjat helposti netistä ja noutaa ne myymälästä. Tältä sivulta löydät hyödyllistä käytännön tietoa lahjaostoksiin liittyen sekä jouluteemaiset artikkelimme, kampanjamme sekä joululahjavinkit koko perheelle. Iloista joulun odotusta!
Painike: viikkotarjoukset

Katso tämän viikon tarjoukset

Painike, joka kuvaa 50 päivän palautusoikeutta.

50 päivän palautusoikeus

Painike, joka kuvaa kotiinkuljetusta.

Tilaa lahjat netistä viimeistään 18.12.

Painike, joka kuvaa Varaa ja Nouda -palvelua.

Varaa netistä, nouda myymälästä

Joululahjavinkkejä ja ideoita
– Löydä täydellinen lahja jokaiselle

Painike, jossa teksti: Lahjavinkit naiselle
Painike, jossa teksti: Lahjavinkit miehelle
Painike, jossa teksti: Lahjavinkit lapselle
Painike, jossa teksti: Lahjavinkit isovanhemmille
Painike, jossa teksti: Lahjat alle 20 €
Painike, jossa teksti: Lahjat alle 50 €
Painike, jossa teksti: Lahjat alle 100 €

Jouluteema: Gaming

 • Xbox Game Pass - pelejä ja sisältöä Xboxille ja PC:lle
  Xbox Game Pass - pelejä ja sisältöä Xboxille ja PC:lle
  Xbox Game Passilla saat käyttöösi yli 100 peliä tietokoneelle ja Xboxille. Game Pass Ultimateen sisältyy myös Xbox Live Gold -tilaus ja paljon muita etuja.
  Lue lisää
 • 8 asiaa, jotka lapset oppivat videopeleistä
  8 asiaa, jotka lapset oppivat videopeleistä
  Videopelit voivat auttaa lastasi oppimaan tärkeitä taitoja. Konsoli- ja tietokonepelit haastavat lapsen oppimaan asioita, joista on hyötyä myös muilla elämän osa-alueilla.
  Lue lisää
 • Luo hauskoja joulumuistoja uudella tavalla
  Luo hauskoja joulumuistoja uudella tavalla
  Luo uudenlaisia joulumuistoja perheen ja ystävien kanssa. Viihteen maailma tarjoaa useita eri vaihtoja yhteiseen ajanviettoon joulunpyhinä. Pelaa videopelejä tai katsele elokuvia yhdessä, tulosta parhaat muistot kannettavalla tulostimella ja valmista suosikkiherkut kätevillä pienkoneilla. Gigantista löydät kaiken tarvittavaan moderniin joulunviettoon.
  Lue lisää
 • Tätä on gaming
  Tätä on gaming
  Monille vanhemmille tietokonepelien maailma on jäänyt melko tuntemattomaksi, eivätkä he tiedä miten pystyisivät osallistumaan paremmin lapsensa peliharrastukseen. Gigantin vuonna 2019 teettämä Digisiltoja ja digikuilun vaaroja -tutkimus perustuu lähes 4000 suomalaisen ja muiden pohjoismaalaisten vanhempien haastatteluihin. Pelaaminen eli gaming oli yksi tärkeistä tutkimuksen osa-alueista, jossa sukupolvien välinen kuilu näkyy selkeästi.
  Lue lisää
Näytä kaikki 11

Vinkkejä ja inspiraatiota joululahjaostoksille

 • Vuoden 2019 hittijoululahjat
  Vuoden 2019 hittijoululahjat
  Tuottaako joululahjojen hankkiminen päänvaivaa? Tuntuuko, ettet osaa valita sopivaa lahjaa perheenjäsenelle tai ystävälle? Olemme koonneet yhteen paikkaan listan tämän joulun hittituotteista, joiden joukosta on helppo löytää täydellinen lahja ystävälle tai perheenjäsenelle.
  Lue lisää
 • Täydellinen joululahja – millainen se on?
  Täydellinen joululahja – millainen se on?
  Millainen on täydellinen joululahja ja mistä saa ideoita lahjanhankintaan? Antamisen ilo on tärkein ilo, mutta mikäs sen parempaa kuin että lahja on nappivalinta. Lue joululahjavinkit oppaastamme ja löydä täydellinen joululahja.
  Lue lisää
 • Lahjoja isovanhemmille
  Lahjoja isovanhemmille
  Minkälaisesta joululahjasta isovanhemmat ilahtuvat? Joulun lähestyessä tarjoamme lahjavinkkejä ja inspiraatiota täydellisen lahjan löytämiseen. Lue vinkit isoisän ja isoäidin joululahjoihin.
  Lue lisää
 • Joululahjat lapsille
  Joululahjat lapsille
  Mitä ostaa lapselle tai nuorelle joululahjaksi vuonna 2019? Olemme koonneet avuksesi listan erinomaisista joululahjaideoista.
  Lue lisää
Näytä kaikki 9

Kierrätystä ja kestävää kehitystä myös jouluna

 • Kestävä kehitys ja pakkausmateriaalit
  Kestävä kehitys ja pakkausmateriaalit
  Gigantti haluaa panostaa kestävään kehitykseen ja estää turhien pakkausmateriaalien, kuten paperin ja muovin käytön. Olemme onnistuneet laskemaan muovipussien myyntiä jopa 53 prosentilla vuodesta 2017 vuoteen 2018.
  Lue lisää
 • Kierrätä oikein Gigantin avulla
  Kierrätä oikein Gigantin avulla
  Mihin vanhat paristot tulee jättää, entä rikkonainen hiustenkuivain? Miksi vanhaa matkapuhelinta ei saa heittää sekajätteen sekaan? Olemme keränneet artikkeliin hyödyllistä tietoa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden oikeaoppisesta kierrätyksestä.
  Lue lisää
 • Kierrätä turvallisesti: Näin nollaat puhelimesi
  Kierrätä turvallisesti: Näin nollaat puhelimesi
  Huolestuttaako vanhan puhelimen eteenpäin myyminen? Tämän oppaan avulla poistat kaikki tietosi puhelimesta turvallisesti, jotta ne eivät päädy vääriin käsiin, ja palautat puhelimen tehdasasetukset.
  Lue lisää
 • Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys
  Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys
  Ekologisuus ja ympäristön huomioonottaminen on tärkeää, ja meidän on löydettävä uusia ja parempia tapoja säästää luonnon voimavaroja. Gigantin asiakkaat ovat ympäristötietoisia ja valitsevat usein elektroniset laitteet kestävää kehitystä ajatellen. Samalla he ovat hyviä kierrättämään vanhat sähkö- ja elektroniikkalaitteet.
  Lue lisää
Näytä kaikki 5

Lisää joululahjaideoita

 • WD Black - tehokasta tallennustilaa pelaamiseen
  WD Black - tehokasta tallennustilaa pelaamiseen
  Pelasitpa sitten tietokoneella tai konsolilla, WD_Black-kiintolevyasemat rikkovat rajoja tarjoamalla paremman kapasiteetin, suorituskyvyn ja luotettavuuden, joita tarvitset suuremmille pelikokoelmille. Siten saat kilpailuetua riippumatta siitä, pelaatko vanhaa tallentamaasi suosikkia tai upouutta peliä.
  Lue lisää
 • Pokémon Sword ja Pokémon Shield
  Pokémon Sword ja Pokémon Shield
  Pokémon Sword ja Pokémon Shield on täysin uusi Pokémon-roolipeliseikkailu Nintendo Switchillä! Peli julkaistaan 15.11.2019. Osta Pokémon Sword ja Shield Dual Pack Gigantista.
  Lue lisää
 • Ring Fit Adventure Nintendo Switch -konsolille
  Ring Fit Adventure Nintendo Switch -konsolille
  Nintendo Switch -seikkailupeli, Ring Fit Adventure, tekee pelaamisesta entistä liikunnallisempaa. Tutki suurta, tuntematonta maailmaa ja voita viholliset oikeilla treeniliikkeillä. Pelin mukana tulee kaksi uutta Nintendo Switch -lisätarviketta, Ring-Con ja Leg Strap. Nämä lisätarvikkeet rekisteröivät aktiivisuutesi ja muuntavat ne peliliikkeiksi.
  Lue lisää
 • Samsung Galaxy S10 ja S10 Plus
  Samsung Galaxy S10 ja S10 Plus
  Samsung Galaxy S10e, S10 ja S10 Plus tarjoavat uraauurtavan Infinity-näytön, näyttöön upotetun sormenjälkilukijan ja muita innovatiivisia teknologioita kameran ja suorituskyvyn osalta. Akunkesto on entistäkin parempi ja voit jakaa virran langattomasti muiden kanssa PowerShare-ominaisuudella.
  Lue lisää