Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun


Ecster

Rahoitus

Osta nyt maksa myöhemmin Ecsterillä

Asioidessasi Gigantin liikkeissä voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa tasaerissä. Hyödynnä edulliset maksuaikatarjoukset ja hanki tarvitsemasi tuotteet kotiisi saman tien sinulle sopivin kuukausierin.

Mukaasi tarvitset kuvallisen henkilötodistuksen, ajokortin tai passin.

Hyödynnä parhaat edut:
  > Edullista maksuaikaa 12 kk, 24kk tai jopa 36 kk.
  > Ecster -korttiin kuuluu automaattisesti Omavastuuturva- ja Matkaturvavakuutus.
  > Kortinhaltijana ansaitset myös Finnair Plus –palkintopisteitä aina, kun maksat Ecster -kortilla. 1 € = 1 piste. Pisteet tilitetään Finnair Plus tilillesi kuukausittain.
  > Uutena Ecster -asiakkaana saat seuraavaan ostokseesi Gigantin liikkeeseen etuseteleitä arvoltaan 10€, 50€ tai jopa 100€. Gigantin myyjä kertoo mielellään eduista lisää.



Gigantin Palvelut - Rahoitus - Aktiiviraha-osamaksu

Rahoitus

Aktiiviraha-osamaksu

Etsi myymälä

Asioidessasi Gigantissa voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa tasaerissä. Hyödynnä edulliset kampanjatarjoukset ja hanki tarvitsemasi tuotteet kotiisi saman tien sinulle sopivin kuukausierin!

  > Korotonta maksuaikaa aina 20kk asti
  > Aktiivirahan mukana etuseteleitä arvoltaan 10€, 50€ tai jopa 100€
  > Jatko-ostoille aina Gigantista (6kk/10kk) korotonta maksuaikaa




Ecster -kortti on monipuolinen maksukortti, mikä käy maksamiseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Huom! Jos olet Aktiiviraha-kortinhaltija, voit hyödyntää edulliset maksuaikatarjoukset jatkossakin. Saat uuden Ecster -kortin automaattisesti, kun Aktiiviraha-kortin voimassaoloaika päättyy.

Ecster –kortissa ei ole vuosimaksua, avausmaksua eikä laskutuslisiä. Ecster –kortissa on kuukausimaksu, mikä määräytyy valitun luottorajan mukaan. 1000 € luottorajassa kuukausimaksu on ainoastaan 3,04 €. Kuukausimaksu on enimmillään 12,50 € ja luottoraja voi maksimissaan olla 20.000 €

Voit maksaa ostoksesi Gigantin liikkeissä vaikkapa 36 kk maksuajalla, korko 0%, jolloin ainut lisäkulu sinulle on kuukausimaksu.


Ecster

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (02/2021).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.



Lue lisää myös Gigantin RENEW IT -rahoitussopimuksesta
, jonka avulla voit päivittää laitteesi (tietokoneet, puhelimet ja iPadit) uuteen vuoden, kahden tai kolmen vuoden välein. Lisäksi myymälöissämme voit maksaa puhelimet ja tabletit korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla!