Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Osto-opas: Kuulokkeet

Gigantti tarjoaa kattavan valikoiman erityyppisiä kuulokkeita erilaisilla ominaisuuksilla. Valikoimastamme löydät trendikkäät kuulokkeet, värikkäät ja kompaktit uutuudet sekä malleja, jotka ovat täydellisiä urheiluun. Kerromme kuulokkeiden ominaisuuksista ja kuuloketyypeistä, jotta sinun olisi helpompi löytää käyttöösi sopiva kuulokepari.
Löydä oikeat kuulokkeet!

Eri tyyppiset kuulokkeet

In-ear

In-ear-kuulokkeet ovat yleisin kuuloketyyppi ja kompaktin kokonsa ansiosta se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. In-ear kuulokkeita on saatavana joko malleja, jotka asetetaan sisälle korvakäytävään tai malleja, jotka asetetaan ulkokorvaan. In-ear kuulokkeet ovat erittäin kevyet ja tarjoavat hyvän äänenlaadun. Löydä sinulle sopivat in-ear-kuulokkeet.

Around-ear

Around-ear-kuulokkeet tulevat korvan peittävillä korvakupeilla, joiden pehmeät korvatyynyt mahdollistavat miellyttävän käytön jopa pitkään käytettynä. Osa malleista tarjoaa aktiivisen melunpoiston sekä tehokkaan äänierityksen, joten voit nauttia suosikkimusiikistasi ilman häiriöitä. Tutustu Around-ear-valikoimaamme.

On-ear

On-ear kuulokkeet lepäävät kevyesti korviesi päällä ja säädettävä panta mahdollistaa täydellisen istuvuuden. Miellyttävän tuntuiset korvakupit tarjoavat upean äänenlaadun, mutta eivät sulje ulkomaailmaa täydellisesti pois, joten tiedät paremmin mitä ympärilläsi tapahtuu. Tutustu Gigantin kattavaan valikoimaan on-ear-kuulokkeita.Edistyneet ominaisuudet tekevät kuulokkeiden käytöstä miellyttävämpääTaustamelua poistava tekniikka

Taustamelua poistavat kuulokemallit suodattavat häiritsevän taustamelun pois ja kuulet musiikin niin kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Taustamelua poistavat kuulokkeet ovat täydelliset meluisiin tiloihin, kuten lentokoneeseen tai junamatkalle. Valikoimastamme löytyy aktiiviset ja passiiviset taustamelua suodattavat kuulokkeet. Aktiivinen taustamelunpoisto sisältävät pienet mikrofonit, jotka analysoivat taustamelua ja lähettävät taustamelua neutralisoivia signaaleja. Tutustu taustamelua suodattaviin kuulokkeisiin.Bluetooth

Jos haluat täydellisen vapauden johdoista kannattaa miettiä Bluetooth-teknologiaa tukevia kuulokkeita. Bluetooth-kuulokkeet ovat kuuloketekniikan nykyaikaa. Liität älylaitteesi kuulokkeisiin vaivattomasti Bluetooth- ja NFC -tekniikan avulla. Bluetooth-kuulokkeet ovat täydelliset esimerkiksi urheiltaessa tai kotiaskareita puuhasteltaessa. Tutustu Bluetooth-teknologian omaaviin kuulokkeisiin.

Urheilu

Urheiluun suunnitellut kuulokkeet tarjoavat ratkaisuja, jotka pitävät kuulokkeet tukevasti paikallaan urheilusuorituksissa. Ominaisuudet kuten kosteutta eristävä muotoilu ja urheilusanka varmistavat, että voit keskittyä urheiluun 100 prosenttisesti. Erityisesti Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat musiikin ilman suoritusta häiritseviä johtoja. Tutustu kuulokkeisiin, jotka ovat täydellisiä urheiltaessa.

Enemmän kuin kuulokkeet

Tarjoamme kuulokemalleja, joiden älykkäät ominaisuudet tekevät urheilusta entistä tehokkaampaa. Kuulokkeiden edistyneet sensorit pystyvät mittaamaan sykkeen, askeleet, nopeuden ja poltetut kalorit. Tämän lisäksi kuulokkeet voivat toimia henkilökohtaisena valmentajana tarjoten vinkkejä urheilusuorituksen maksimointiin.. Kuulokkeet siirtävät tiedot älylaitesovellukseen, jonka avulla kykenet seuraamaan tuloksia ja edistymistäsi. Tulevaisuus on täällä! Lue lisää älykkäillä ominaisuuksilla varustetuista kuulokkeista.

Kuulokkeet pelaamiseen

Erityisesti pelaamiseen tarkoitetut kuulokkeet on suunniteltu käyttömukavuutta ajatellen. Pelisessiot voivat kestää useita tunteja, joten on tärkeää, että kuulokkeet istuvat päässä hyvin. Kuulokkeisiin asennetun mikrofonin ansiosta voit olla yhteydessä muihin pelaajiin ja suunnitella strategioita vihollisen kukistamiseksi. Laadukkaat pelikuulokkeet eli kuulokemikrofoni on varustettu kehittyneellä ääniteknologialla ja laajoilla kustomointimahdollisuuksilla. Pelikuulokkeissa kiinnittyy huomio myös vahvasti muotoiluun. Näyttävästi muotoiltuja kuulokkeita kehtaa käyttää paikasta riippumatta.

Edullisemman hintaluokan kuulokemikrofonit sopivat täydellisesti esimerkiksi Skype-videoneuvotteluihin ja videopuheluihin.

Tutustu pelikuulokkeisiin tästä.

Pelikuulokkeet


Lue lisää tuotteistamme: