Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita
Sony WH1000xm5 -around-ear-kuulokkeet

Mitä valita: Around-ear- vai in-ear-kuulokkeet? Vai molemmat?

Voit ostaa sekä melua vaimentavat kuulokkeet että nappikuulokkeet. Se, mitä sinun tulisi valita, riippuu siitä, kuinka pitkään, missä ja missä tilanteessa haluat käyttää kuulokkeita. ANC-tekniikka on tehokas bassoäänissä, mutta ei yhtä tehokas korkeataajuisissa äänissä. Syynä tähän on se, että elektroniikan täytyy havaita ääni ulkopuolelta ja neutralisoida se ennen kuin se saavuttaa nykyhetken kaiutinelementit.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit istua lentokoneessa ja käyttää aktiivisella melunvaimennuksella varustettuja kuulokkeita tai nappikuulokkeita, ja ne poistavat lentokoneen moottoreista aiheutuvan melun. Mutta et voi blokata vauvan itkua kolmen rivin päässä, vaikka useimmat meistä varmasti haluaisivat vastamelukuulokkeillaan välttyvän siltä.

Vastamelukuulokkeilla suojaat myös kuuloasi, koska sinun ei tarvitse nostaa äänenvoimakkuutta niin suureksi vaimentaaksesi moottorimelua. Ja lentokoneista puheen ollen, sinun tulee harkita, kuinka pitkään käytät kuulokkeita, koska tällöin käyttömukavuuden tarve on olennaista.

Kuulokkeita on mukavampi käyttää kuin nappikuulokkeita, etenkin jos käytät kuulokkeita pitkään. Mikäli lentomatkasi on pitkä, tai käytät kuulokkeita avokonttorissa useita tunteja, on suositeltavaa valita kuulokkeet nappikuulokkeiden sijasta. Treenaamkiseen nappikuulokkeet ovat puolestaan paras vaihtoehto. Muistathan varmistaa, että nappikuulokkeet istuvat hyvin korviisi, ja että äänivuoto on minimaalinen. Panosta kuulokkeiden testaamiseen ja kokeilemiseen kuulokeostoksilla ollessasi varmistaaksesi, että ostat tarpeisiisi sopivat, välttyäksesi vaivoilta ja epämukavilta käyttökokemuksilta myöhemmin.

Bose-kuulokkeet
Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   
Taustamelua vaimentavat kuulokkeet
Katso tuotteet
   
   
   
   
   
   
   
Taustamelua vaimentavat in-ear-kuulokkeet
Noise cancelling in-ear headphones