Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Land Rover Explore - älypuhelin seikkailunnälkäisille

Land Rover Explore on kestävärakenteinen Android-puhelin niille, joille ulkoilu on elämäntapa. Älypuhelin kestää äärimmäisiä olosuhteita, vettä, lämpötilanvaihteluita ja muita luonnon asettamia haasteita siinä missä sinäkin. Exploren ominaisuudet puhuvat puolestaan; erittäin pitkäkestoinen akku, kestävä rakenne, digitaalinen ViewRanger-opas ja kirkas 5 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, joka toimii myös hansikkaat kädessä ja märillä sormilla. Land Rover Explore on todellinen ulkoilmapuhelin.
Älypuhelin aktiiviselle luontoihmiselle

Älypuhelin aktiiviseen ulkoiluun

Oletko aktiivinen luonnossa liikkuja tai työskenteletkö ulkona? Siinä tapauksessa Explore on täydellinen valinta sinulle. Land Rover Discovery -automallin inspiroima älypuhelin kestää mukana säällä kuin säällä ja tarjoaa kätevät ominaisuudet, jotka sopivat aktiiviseen elämäntyyliin. Hyödynnä kotinäytön muokattavia ulkoilmaominaisuuksia ja tallenna laadukkaita valokuvia myös kaikkein haastavissa ympäristöissä.

Exploreen on saatavilla erilaisia lisävarusteita, joiden avulla saat enemmän irti puhelimestasi. Mukana tulevalla Adventure Pack -paketilla saat käyttöösi topografiset karttapalvelut, GPS-signaalin vahvistimen ja vara-akun. Voit myös varustaa polkupyörän kätevällä pyöräkiinnikkeellä (ostettava erikseen).

Vedenpitävä ja kestävä Land Rover Explore

Täysin vedenpitävä ja kestävä

Koska Land Rover Explore on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, voit ottaa sen huoletta mukaan kaikkialle. IP68-luokiteltu älypuhelin on täysin vesitiivis ja kestää jopa suolaista merivettä. Tämän lisäksi se sietää äärimmäisiä lämpötiloja, äkillisiä lämpötilanvaihteluita, kosteutta, värinälle altistumista ja pudotuksia jopa 1,8 metrin korkeudesta.

Explore-älypuhelin pitkällä akunkestolla

Erinomainen akunkesto

Älypuhelimen ytimestä löytyy erittäin tehokas 4000mAh akku, joka selviää viikonlopun yli ilman latausta. Täyteen ladattuna akussa riittää virtaa jopa kahdeksi päiväksi tyypillisessä käytössä. GPS-navigoinnin ollessa aktivoituna akku kestää koko päivän ajan. Erinomaisen akunkeston ansiosta voit nauttia pitkistäkin vaelluksista ilman latauksen tarvetta.

Exploren kehittyneet navigointiominaisuudet

Karttaohjelmat

Sisäänrakennetun ViewRanger-oppaan ansiosta käytössäsi on korkealaatuiset ja tarkat kartat, joka auttaa löytämään uusia reittejä, teitä ja polkuja. Voit käyttää Explorea kotioloissa tavallisena älypuhelimena ja muuntaa se nopeasti navigointilaitteeksi ulos lähtiessäsi. Älypuhelin tukee myös topografisia karttoja, yksityiskohtaisilla maastotiedoilla.

Land Rover Discoveryn inspiroima muotoilu

Land Rover -muotoilu

Explore on kestävä ja tyylikäs älypuhelin, joka on muotoiltu yhteistyössä ajoneuvovalmistaja Land Roverin kanssa. Puhelimen inspiraation lähteenä toimii Land Roverin maasturimalli Discoveryn voimakas muotoilu ja se kuvaa tuotemerkkiä elegantilla tavalla. Älypuhelin näyttää yhtä hyvältä niin toimiston työpöydällä kuin metsän keskellä.

3,1
(15)
427
 
 
  • 5" Full HD -kosketusnäyttö
  • Veden-, pölyn- ja iskunkestävä
  • 4000 mAh akku. Mukana Adventure Pack
Lue lisää Land Rover Explore älypuhelin
3,5
(2)
 
Vertaile
Tuote ei saatavilla
Poistunut valikoimasta 
  • Älypuhelimen kuori ja polkupyöräkiinnike
  • Kiinnike 25-32 mm ohjaustankoon
  • Land Rover Explore -älypuhelimelle
Lue lisää Land Rover Explore kiinnityspakkaus polkupyörään