Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Digistressiä lievittävät palvelut älypuhelimille

Digistressiä lievittävät palvelut älypuhelimille

Aiheuttaako älypuhelimesi päänvaivaa ja turhautumista? Huoli pois, sillä Gigantista löytyy apua ja tukea kaikenlaisiin puhelinpulmiin. Lue alta palveluista, joiden avulla älypuhelinongelmista tulee hetkessä historiaa!

Älypuhelin on meille yksi tärkeimmistä arjen aparaateista, jota ilman toimeen tuleminen saattaa tuntua lähes mahdottomalta. Striimaamme, surffaamme, chattailemme, snappailemme ja käytämme puhelinta kaikkeen ja kaiken aikaa. Älypuhelin on oivallinen apu ja ilo kiireisen arjen keskellä, mutta osa älypuhelimien ominaisuuksista saattaa olla vaikeasti ymmärrettäviä ja puhelimen käyttö voi muuttua haasteelliseksi.

”Teknologian kehitysvauhti on nopeampaa kuin koskaan aikaisemmin, eikä uuden tekniikan oppiminen ole aina helppoa. Tämän ajatuksen pohjalta loimme ainutlaatuisen älypuhelimille suunnatun palveluvalikoiman, jonka tarkoituksena on ratkaista kaikenlaiset älypuhelimiin liittyvät ongelmat puolestasi”, kertoo Gigantin palveluista vastaava Santtu Viitala.

 Heti käyttövalmis puhelin </

Heti käyttövalmis puhelin

Gigantin Käyttövalmis älypuhelin -palvelu tarjoaa nopean ja vaivattoman startin uuden älypuhelimen käytölle. Käyttövalmis älypuhelin -palvelu tarjoaa nimensä mukaisesti käyttövalmiin älypuhelimen heti ensikäynnistyksestä alkaen. Tämän lisäksi saat myös Gigantti Pilvipalvelu -tilauksen rajattomalla tallennustilalla 90 päiväksi.

”Käyttövalmis-palvelussa siirrämme henkilökohtaiset tietosi, kuten yhteystiedot, tilit, viestit, kuvat, videot ja musiikin, vanhasta puhelimestasi uuteen. Tämän lisäksi lataamme puhelimeen haluamasi sovellukset, määritämme sähköpostin ja autamme tarvittaessa käytön aloituksessa”, kertoo Viitala.

Lue oppaamme: Näin siirrät tiedot vanhasta puhelimestasi uuteen

Haluatko pelata varman päälle ja varmistaa huolettoman puhelimen käytön jopa 36 kuukaudeksi? Suosittelemme valitsemaan Älypuhelimen huolenpitopalvelun. ”Älypuhelimen huolenpitopalvelu on kattava tukipalvelu, joka sisältää aikaisemmin esitellyn Käyttövalmiiksi-palvelun lisäksi teknistä tukea puhelimitse ja Gigantti-myymälöissä. Saat myös Gigantti Pilvipalvelun ja McAfee-tietoturvaohjelmiston VPN-yhteydellä koko sopimuskauden ajaksi. Samalla McAfee-lisenssillä asennat tietoturvasovellukset lisäksi kaikkiin muihin kotitaloutesi puhelimiin, tietokoneisiin ja tabletteihin.”, kertoo Viitala. “Pidämme älypuhelimesi päivitettynä koko sopimuskauden ajan ja tarjoamme asiantuntevaa tukea ja apua aina kun sitä tarvitset. Voit valita sopimuksen kestoksi 6, 12, 24 tai 36 kuukautta.”

Nainen kerää hajonneen puhelimen osat maasta

Huolto ja vakuutus

Vahinkoja sattuu kaikille, joten uuden älypuhelimen vakuuttaminen on fiksua. Gigantin kattava Tuoteturva-vakuutus korvaa mm. älypuhelimelle aiheutuneet vesivahingot, näytön särkymisen ja varkaudet.

”Särkynyt puhelimen näyttö on yksi yleisimmistä puhelimeen kohdistuvista vaurioista, jonka vuoksi suoritamme näytön vaihdon nyt myymälöissämme usein odottaessasi. Jos näytön vaihto osoittautuu mahdottomaksi, vaihdamme puhelimen uuteen”, kertoo Viitala.

”Tuoteturvan etuna on Gigantin laaja myymäläverkosto. Jos puhelimesi, syystä tai toisesta lakkaa toimimasta, voit tuoda sen lähimpään Gigantti-myymälään. Asiantunteva huoltohenkilökuntamme tarkastaa tuotteen huoltotarpeen, korjaa vian odottaessasi tai lähettää sen tarvittaessa huoltoliikkeeseen. Käytämme laitteesi huoltoon vain valmistajan valtuuttamia huoltoliikkeitä, sekä varaosia, joten laitteesi takuu jatkuu normaalisti myös huollon jälkeen.”

 Pilvipalvelu – älykkäämpi tallennustapa

Pilvipalvelu – älykkäämpi tallennustapa

Rakkaat lomakuvat, ikimuistoiset vauvavideot ja muut sinulle tärkeät asiakirjat kannattaa tallentaa tai varmuuskopioida turvalliseen paikkaan – tällainen on Gigantti Pilvipalvelu.

Gigantti Pilvipalvelu on nopea ja edullinen vaihtoehto tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointiin – ne ovat tallessa maailman turvallisimmassa pilvessä! Gigantti Pilvipalvelu toimii kaikilla laitteillasi, joten sinulla on aina pääsy tiedostoihisi paikasta tai ajasta riippumatta. Lataa Gigantti Pilvipalvelu -sovellus Windows / Mac OS X / iOS / Android alustoille tai käytä sitä verkkoselaimessa.

"Tämän lisäksi Gigantista löytyy erityisesti perheille suunnattu Family Cloud -ratkaisu, joka tarjoaa jokaiselle perheenjäsenelle henkilökohtaisen pilvitallennustilan yhdellä tilauksella", kertoo Viitala.

 Apua aina tarvittaessa

Apua aina tarvittaessa

Palveluidemme menestyksen takana on asiansaosaava ja omistautunut tiimi, joka on valmis auttamaan sinua kaikenlaisten teknisten ongelmien kanssa.

"Gigantin teknisen tuen tiimi koostuu koulutetuista alan asiantuntijoista, joille haasteet ja uusi teknologia on työn lisäksi myös henkilökohtaisen mielenkiinnon kohde", sanoo Viitala.

Tukipalvelumme auttaa niin älypuhelimen huollossa kuin muissa teknisissä ongelmatilanteissa. Tämän lisäksi autamme sinua saamaan mahdollisimman paljon irti uuden älypuhelimesi ominaisuuksista.

"Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan", vakuuttaa Viitala.

Jos olet huolenpitopalvelun asiakas, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeemme vierailemalla lähimmässä Gigantti-myymälässä, soittamalla tukinumeroomme tai chattaamalla. Olemme tavoitettavissa ja valmiina auttamaan kaikissa ongelmissa maanantaista lauantaihin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: