Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kuntosalilla treenaavia ihmisiä.

Näillä välineillä palaudut treeneistä paremmin

Olipa lajisi juoksu, pyöräily tai voimaharjoittelu, treenaaminen voi laittaa lihakset koville. Rasituksessa lihaksiin syntyy mikroskooppisia vaurioita, joiden parantumiseen tarvitaan lepoa ja ravinteikas ruokavalio. Kaikkein väsyneimpiä lihaksia kannattaa huoltaa myös aktiivisesti, jotta ne palautuvat treeneistä kunnolla. Hieronta nopeuttaa lihasten verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista.

Tältä sivulta voit lukea lihashuoltovasarasta ja muista kätevistä apuvälineistä, joilla voit tehostaa lihasten palautumista treenin jälkeen, jotta saat harjoittelusta enemmän irti.
Hypervolt-lihashuoltovasara.

Hypervolt-lihashuoltovasara

Helposti mukana kulkeva Hyperice Hypervolt -lihashuoltovasara lievittää lihasjännitystä, -jäykkyyttä ja -kipua. Sitä voi käyttää sekä lihasten lämmittämiseen ennen treenejä että palautumiseen treenien jälkeen. Laitteessa on kolme tehotasoa, joista voit valita tarpeisiisi sopivan. Eri lihasryhmille tarkoitetut vaihdettavat hierontapäät tekevät lihashuoltovasarasta todella monipuolisen laitteen.

Z Roller -hierontalaite.

Z Roller

Z-Roller Lite -hierontalaite parantaa jalkojen verenkiertoa ja imusuoniston toimintaa, mikä ennaltaehkäisee kramppeja ja loukkaantumisia. Laitetta käytetään jalkojen ja reisien syvähierontaan ja lihasten nopeaan palauttamiseen. Kätevän kokoinen laite on helppo ottaa mukaan esimerkiksi kisamatkoille, sillä siinä on ladattava akku.

Hyperice Vyper 2.0 -hierontarulla.

Vyper 2.0 -hierontarulla

Hyperice Vyper 2.0 on värisevä hierontarulla, jonka avulla lihasten hieronta sujuu aloittelijoiltakin. Värinä parantaa lihasten verenkiertoa ja palautumista, minkä lisäksi rullaa voi käyttää myös ennen treenejä lihasten lämmittelyyn.

Hyperice Hypersphere-hierontapallo.

Hypersphere-hierontapallo

Tärisevän Hypersphere-hierontapallon säännöllisellä käytöllä rentoutat lihaksiasi, vähennät rasitusta ja lihaskireyttä sekä lisäät venyvyyttä. Värinä vaikuttaa lihaksiin syvemmin ja nopeammin kuin tavallisen hierontapallon käyttö.