Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kuvakaappaukset kadesta eri Xbox-pelistä ja englanninkielinen teksti The world’s most powerful console.

Xbox Series X ja Series S - julkaisupäivä 10.11.2020

Xbox Series X ja Series S -konsolit saatavilla 10.11. alkaen. Uusien ennakkotilausten toimitusaikatilanne päivitetty tuotesivulla.
Kuva Xbox-pelien hahmoista ja teksti Xbox All Access.

Xbox All Access

Osta Xbox Series X tai Xbox Series S -konsoli 24 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -tilauksella edulliseen kuukausihintaan. Series S 24,99€/kk, Series X 33,99€/kk. Voit pelata yli sataa suosittua peliä ja saat lisäksi EA Play -jäsenyyden – kaikki tämä Xbox All Access -kuukausimaksun hinnalla. Ei korkoja, ei kuluja. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.*

*Koskee osallistuvia jälleenmyyjiä; hinnat vaihtelevat konsolin mukaan. Xbox Game Pass Ultimate: 24 kuukauden tilaus sisältää yli 100 peliä ja verkkomoninpelin konsolilla; peliluettelo vaihtelee ajan myötä. Käyttöön tarvitaan internetyhteys, josta palveluntarjoaja voi periä maksun. Jäsenyyden muuntaminen: Nykyiset Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass -jäsenyydet muunnetaan automaattisesti Ultimate-jäsenyydeksi muuntosuhteen mukaisesti. Lue lisää: xbox.com/gamepass.


Kuvakaappauksia neljästä Xbox-pelistä

Halo Infinite

Kun kaikki toivo on menetetty ja ihmiskunnan kohtalosta käydään viimeistä taistelua, Master Chief on valmis kohtaamaan vihollisistaan armottomimman. Aloita alusta ja astu ihmiskunnan suurimman sankarin haarniskaan. Koe eeppinen seikkailu ja tutki valtavan mittakaavan Halo-rengasta. (Halo Infinite odotetaan julkaistavan vuonna 2021).

Halo Infinite
Taulukko, jossa on esitetty Xbox Series X ja Series S -konsoleiden erot

Lue lisää Gigantin tuotteista: