Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kuvakaappaukset kadesta eri Xbox-pelistä ja englanninkielinen teksti The world’s most powerful console.

Xbox Series X ja Series S

Xbox Series X ja Series S on saatavilla nyt Gigantista! Lue lisää uuden sukupolven Xbox-konsolista, sen ominaisuuksista ja Xbox X|S optimoiduista peleistä.
 Xbox Series X|S -kuvakkeella varustetut pelit tarjoavat parhaan Series X|S kokemuksen

Optimoitu Xbox Series X:lle|S:lle

Xbox Series X|S -kuvakkeella varustetut pelit latautuvat ennennäkemättömän nopeasti, ne ovat visuaalisesti entistä upeampia ja niissä on entistä sujuvampi jopa 120 fps:n kuvataajuus.* Tarjolla on muun muassa uusi pelejä, jotka on kehitetty Xbox Series X:n|S:n omassa kehitysympäristössä sekä aiemmin jo julkaistuja pelejä, jotka on uudistettu nimenomaan Xbox Series X:lle|S:lle.


Optimoiduilla peleillä koet entistä dynaamisempia ja realistisempia ympäristöjä.

Uskomattoman realistiset visuaaliset elementit

Oma seuraavan sukupolven suorittimemme ja uraauurtavan tekniikan (esimerkiksi mukautuva VRS-varjostus (Variable Rate Shading) ja laitteistokiihdytetty DirectX Raytracing) ansiosta pelit kykenevät tuottamaan entistä dynaamisempia ja realistisempia ympäristöjä. Laitteistokiihdytetyn DirectX Raytracing -tekniikan ansiota tämä tarkoittaa kaikkea aina todenmukaisesta valaistuksesta tarkkoihin heijastuksiin ja akustiikkaan reaaliaikaisesti, kun tutkit pelimaailmaa.


 Seuraavan sukupolven kuvataajuus

Seuraavan sukupolven kuvataajuus

Xbox Series X:lle|S:lle optimoidut pelit hyödyntävät uusien konsolien täyttä tehoa, minkä ansiosta ne tarjoavat paremman ja saumattomamman jopa 120 fps:n kuvataajuuden pelatessa.*


Lyhyemmät latausajat

Lyhyemmät latausajat

Xbox Velocity -arkkitehtuuri yhdistää räätälöidyn SSD-aseman ja integroidun ohjelmiston, mikä lyhentää merkittävästi latausaikoja peleissä. Tämän ansiosta vietät enemmän aikaa pelaten ja vähemmän tallentamiseen.


Xbox Smart Delivery

Xbox Smart Delivery

Smart Delivery takaa, että sinun tarvitsee ostaa peli vain kerran voidaksesi pelata parasta mahdollista versiota missä tahansa Xbox-konsolissa. Olemme sitoutuneet käyttämään Smart Delivery -toimintoa kaikissa Xbox Game Studiosin yksinoikeuspeleissämme (mukaan lukien Halo Infinite). Lisäksi tarjoamme tämän tekniikan kaikkien kehittäjien käyttöön. Kun näet Smart Delivery -kuvakkeen peleissä, esimerkiksi Cyberpunk 2077:ssä, tiedät, että ostaessasi sen saat myös pelin päivitetyn version ilmaiseksi, kun se on saatavilla.


 Löydä seuraava suosikkipelisi

Löydä seuraava suosikkipelisi

Optimoitu heti ensimmäisenä päivänä. Hanki Xbox Game Pass tänään!


 Etsi kuvakkeita

Etsi kuvakkeita

Xbox Series X|S -kuvake tarkoittaa, että kehittäjä on tehnyt lisätyötä hyödyntääkseen Xbox Series X:n|S:n ainutlaatuisia ominaisuuksia. Lisäksi Smart Delivery varmistaa, että saat oikean version pelistä riippumatta siitä, millä Xboxilla pelaat.


*Yksittäiset parannukset vaihtelevat peleittäin. Lisätietoja saat pelin julkaisijalta. 120 fps:n kuvataajuus edellyttää tuettua sisältöä ja näyttöä. Käytettävissä Xbox Series X:llä|S:llä, kun sisältöä on saatavilla. Xbox Series S: tukee vain digitaalisia pelejä, konsolilla ei voi käyttää fyysisiä levyjä.

Kuva Xbox-pelien hahmoista ja teksti Xbox All Access.

Xbox All Access

Osta Xbox Series X tai Xbox Series S -konsoli 24 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -tilauksella edulliseen kuukausihintaan. Series S 24,99€/kk, Series X 33,99€/kk. (Xbox All Accessin voi ostaa vain myymälästä.) Voit pelata yli sataa suosittua peliä ja saat lisäksi EA Play -jäsenyyden – kaikki tämä Xbox All Access -kuukausimaksun hinnalla. Ei korkoja, ei kuluja. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.*

*Koskee osallistuvia jälleenmyyjiä; hinnat vaihtelevat konsolin mukaan. Xbox Game Pass Ultimate: 24 kuukauden tilaus sisältää yli 100 peliä ja verkkomoninpelin konsolilla; peliluettelo vaihtelee ajan myötä. Käyttöön tarvitaan internetyhteys, josta palveluntarjoaja voi periä maksun. Jäsenyyden muuntaminen: Nykyiset Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass -jäsenyydet muunnetaan automaattisesti Ultimate-jäsenyydeksi muuntosuhteen mukaisesti. Lue lisää: xbox.com/gamepass.


Kuvakaappauksia neljästä Xbox-pelistä

Halo Infinite

Kun kaikki toivo on menetetty ja ihmiskunnan kohtalosta käydään viimeistä taistelua, Master Chief on valmis kohtaamaan vihollisistaan armottomimman. Aloita alusta ja astu ihmiskunnan suurimman sankarin haarniskaan. Koe eeppinen seikkailu ja tutki valtavan mittakaavan Halo-rengasta. (Halo Infinite odotetaan julkaistavan vuonna 2021).

Halo Infinite
Xbox Series X ja Series S
Taulukko, jossa on esitetty Xbox Series X ja Series S -konsoleiden erot

Lue lisää Gigantin tuotteista: