Ohita
Epoq Shaker keittiö -yläbanneri

Remontoitko keittiötä? Tässä on vaiheittainen oppaamme

Riippumatta siitä, kuinka suurta remonttia suunnittelet, on viisasta hankkia ratkaisu, joka kestää. Huolellinen suunnittelu kannattaa sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Epoqin keittiöt näyttävät ja tuntuvat ylellisiltä, ja ne ovat korkealaatuisia mutta silti kohtuuhintaisia. Gigantti tarjoaa myös pidennetyn jopa 35 vuoden takuun.

Pyöreä kuva, jossa hymyilevä Gigantin-työasuun pukeutunut keittiömyyjä

3 vaihetta keittiöremonttia varten

Ensimmäinen askel on sama, halusitpa sitten tehdä keittiöösi joitakin pieniä muutoksia tai hieman suuremman remontin:

 1. Tutustu Epoqin keittiömallistoon saadaksesi inspiraatiota omaan keittiöösi ja valitaksesi mieleisesi värit.
 2. Ota tarkat mitat ja kuvaa kohdat, jotka haluat uudistaa.
 3. Piirrä uusi keittiösi verkkopohjaisen Epoq Designer -keittiösuunnitteluohjelman avulla ttai varaa ilmainen suunnitteluaika Giganttiin. Ammattitaitoiset keittiösuunnittelijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun keittiöösi sopivan ratkaisun.

Muista lukea parhaat vinkkimme onnistuneeseen keittiöasennukseen

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Uutta käden käänteessä

Jos haluat uudistaa keittiösi käyttämättä kaikkia säästöjäsi, pääset pitkälle muutaman pienen muutoksen avulla. Keittiön etuosien vaihtaminen on nopea ja helppo tapa antaa keittiölle kokonaan uusi ilme, vaikka budjettisi olisikin pieni. Valitse Epoqin laajasta valikoimasta uudet etuosat ja vetimet, ja keittiösi saa hetkessä aivan uuden ilmeen.

Toimi näin:

 1. Valitse Epoqin laajasta valikoimasta uudet etulevyt ja nupit tai vetimet antaaksesi keittiöllesi uusi ilme.
 2. Irrota vanhat etulevyt ja varmista, että ne kierrätetään asianmukaisesti.
 3. Asenna uudet etuosat itse tai hanki apua asennukseen käyttämällä Gigantin asennuspalvelua.
 4. Anna vanhalle työtasollesi hieman huolenpitoa. Massiivipuusta valmistetuista työtasoista tulee kuin uusia, kun ne hiotaan ja öljytään.
 5. Työtason kanssa saman sävyinen välitilalevy on käytännöllinen ja kaunis sisustuselementti keittiöön.
Uutta loistoa

Jos haluat uudistaa keittiötäsi hieman perusteellisemmin, voit säilyttää nykyisen pohjaratkaisun, mutta vaihtaa sekä etulevyt, kodinkoneet että lisävarusteet, kuten pesualtaan, hanan ja työtason.

Toimi näin:

 1. Valitse uudet etuosat Epoqin laajasta keittiömallistosta.
 2. Valitse keittiön uuteen tyyliin sopivat laitteet. Jos valitset vaalean keittiön, valkoiset kodinkoneet luovat silloin harmonisen ilmeen. Jos taas haluat leikitellä kontrasteilla, voit valita mustat kodinkoneet.
 3. Valitse tarpeisiisi sopiva työtaso. Fiksu ja edullinen vaihtoehto on valita vakiopituinen työtaso. Gigantin valikoimassa on runsaasti joutsenmerkittyjä vakiopituisia työtasoja, jotka on valmistettu laminaatista tai massiivipuusta. Nämä työtasot voimme toimittaa kahden viikon kuluessa.
 4. Uusien etuosien kanssa yhteensopiva hana luo tyylikkään ilmeen. Kromi on klassinen valinta, joka sopii jokaiseen keittiöön. Moderni messinki puolestaan antaa keittiölle ylellisen ulkoasun. Sekoittaja, jonka avulla saa kiehuvaa vettä suoraan hanasta on täyttä luksusta!
 5. Vetimet ja nupit viimeistelevät kokonaisuuden. Halusitpa sitten perinteistä, modernia tai trendikästä: Gigantista tarjoaa ratkaisuja, jotka sopivat kaikkiin Epoqin etuosiin ja keittiöihin.
 6. Poista vanhat etuosat, laitteet ja tarvikkeet ja varmista, että ne kierrätetään asianmukaisesti.
 7. Asenna uusi keittiösi itse tai hanki apua asennukseen käyttämällä Gigantin asennuspalvelua.
 8. Varmista, että kaikki putket on asennettu oikeisiin paikkoihin, esimerkiksi astianpesualtaan ja astianpesukoneen sijaintia ajatellen. Vesi- ja viemäriasennukset tulee suorittaa ammattiasentajien toimesta. Kun keittiö on asennettu, pyydä sähköasentajaa kytkemään keittiökoneet sähköverkkoon ja putkimiestä liittämään ne vesijohtoverkkoon.

Tällaiset muutokset vaativat jo hieman suuremman budjetin, mutta Epoqin laajan valikoiman ansiosta voit silti päivittää keittiötäsi kohtuuhintaan.

Vihreä Epoq Trend -keittiö - Uudista tyyli
Bonusvinkki

Jos haluat vaihtaa vain vetimet, se käy helposti. Sinun tarvitsee vain mitata ruuvien väli ja valita sopivankokoiset uudet vetimet. Irrota nykyiset vetimet ja mittaa ruuvinreikien keskikohtien välinen etäisyys.

Epoq - Keittiö - Integra Steel Grey - Joutsenmerkintä
Epoq helpottaa tekemään ympäristöystävällisiä valintoja

Kaikki Epoqin kaapinrungot ovat saaneet Joutsenmerkin, samoin kuin useat keittiön etuosat ja työtasot. Pohjoismainen Joutsen-ympäristömerkki takaa, että tuote täyttää ympäristövaikutuksia koskevat vaatimukset sekä tuotteen koko elinkaarta koskevat tiukat vaatimukset aina tuotannosta valmiiksi tuotteeksi saakka. Tutustu Trend-malliston ympäristömerkittyjen keittiön etuosien värivalikoimaan.