Kesäale on täällä! Katso tarjoukset

Ohita

Näin valitset sopivat kuulokkeet työkäyttöön

Hyvät kuulokkeet ovat aivan ehdoton valinta, kun osallistut usein videopalavereihin tai puhut paljon puhelimessa. Seuraavassa esittelemme tämän hetken kuulokkeiden parhaimmistoa.

Kuulokkeet päässä oleva nainen istuu tietokone näytön edessä

Etätyön ja -kokousten yleistyttyä on entistä tärkeämpää investoida laadukkaisiin kuulokkeisiin. Osallistutpa sitten Zoom-kokoukseen tai puhut kollegasi kanssa puhelimessa, oikea kuulokevalinta voi tehdä ihmeitä sekä tuottavuudellesi että käyttökokemuksellesi. Sama koskee keskustelukumppaneitasi:

Millaiset kuulokkeet kannattaa valita?

Meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia kuulokkeita, joissa on erilaisia ominaisuuksia ja etuja. Sinulle sopiva malli riippuu paljolti siitä, miten aiot kuulokkeita käyttää. Mikäli puhut paljon puhelimessa tien päällä ollessasi, pienikokoiset, kannettavat kuulokkeet voivat olla paras vaihtoehto. Jos taas osallistut videoneuvotteluihin kotitoimistosta käsin, kannattaa valita edistyneempi kuulokemikrofoni eli headset, joka takaa selkeän äänen kuuluvuuden molempiin suuntiin. Seuraavassa yleisimpiä kuuloketyyppejä:

Nappikuulokkeet

Nappikuulokkeista käytetään myös nimitystä in-ear-kuulokkeet. Ne ovat kompakti ja kevyt vaihtoehto puheluihin ja videopuheluihin. Ne asetetaan korvakäytävään, mikä takaa miellyttävän istuvuuden sekä hyvän melunvaimennuksen. Nappikuulokkeet sopivat erityisesti liikkeellä koko päivän oleville ja paljon puhelimessa tien päällä puhuville. Nappikuulokkeet vievät vähän tilaa ja ovat kevyet ja helpot pitää mukana.

In-ear-kuulokkeet - Mutkattoman helppoon käyttöön
Kuulokemikrofonit
   
   
   
   
   
   
   

Around-ear-kuulokkeet

Around-ear-kuulokkeet tunnetaan myös nimellä over-ear-kuulokkeet, ja ne peittävät koko korvan, mikä lisää käyttömukavuutta ja takaa parhaan mahdollisen äänentoiston. Nämä kuulokkeet ovat yleensä hieman suurempia ja raskaampia kuin edellä mainitut muut kaksi kuuloketyyppiä, mutta vastaavasti ne tarjoavat monipuolisemman äänimaiseman. Korvan ympärille asettuvissa kuulokkeissa on usein laadukas mikrofoni, edistyksellinen melunvaimennustekniikka sekä pidempi akunkesto, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan ammattimaisiin puheluihin ja videopuheluihin.

Around-ear-kuulokkeet maksimaaliseen keskittymiseen
Valikoimaan
   
   
   
   
   
   
   

On-ear-kuulokkeet

On-ear-kuulokkeet ovat keskikokoisia kuulokkeita, joissa on tasaiset korvan päällä lepäävät korvatyynyt, jotka eivät peitä korvia kokonaan. On-ear-kuulokkeet takaavat hyvän kuuluvuuden eristämättä käyttäjäänsä kokonaan ulkomaailmasta ja kuumentamatta korvia. On-ear-kuulokkeissa on nappikuulokkeisiin verrattuna yleensä parempi äänentoisto ja mikrofoni, ja niiden koko ja paino tekevät niistä kätevämmät kuljettaa mukana kuin korvan kokonaan sisäänsä sulkevat around-ear-kuulokkeet.

Löydä tarpeisiisi sopiva kuulokemikrofoni täältä
Valikoima
   
   
   
   
   
   
   
On-ear-kuulokkeet, joilla pureudut tarkemmin yksityiskohtiin
Lue lisää