Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita

Valvontakameran asennus

Valvontakamera lisää turvallisuutta ja antaa sinulle mahdollisuuden pitää kotiasi silmällä, vaikka olisitkin muualla. Mutta kuinka valvontakamera asennetaan ja mihin se kannattaa sijoittaa? Kerromme seuraavassa muutamia vinkkejä.

Kodin turvallisuusjärjestelmän yleisnäkymä, mukaan lukien valvontakamerat ja hallintasovellus

Häiriöitä tapahtuu usein myös etäämmällä kadulta tai muista paikoista, joissa ihmiset kulkevat; siksi on suositeltavaa asentaa toinen kamera syrjäisemmän ikkunan tai takaoven läheisyyteen.

Kerrostalossa asuessa ulkokameran asennus ei luultavimmin onnistu. Tällaisissa tilanteissa kamera kannattaa asentaa sisälle eteiseen ja/tai olohuoneeseen.

Valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön

Tutustu koko valikoimaamme
   
   
   
   
   
   
   

Sisätiloihin sijoitettu valvontakamera mahdollistaa kodin turvallisuuden tarkkailun silloinkin, kun et ole kotona. Monet tarjolla olevat valvontajärjestelmät ja turvallisuustuotteet on mahdollista yhdistää WiFi-verkkoon tai mobiiliverkkoon. Tämän ominaisuuden ansiosta voit saada ilmoituksen laitteeseen liitetyn sovelluksen kautta, jos kotonasi tapahtuu jotain outoa tai yllättävää.

Kodin turvajärjestelmä, jota voi hallita valmistajan sovelluksen kauttaErilaisia kodin turvajärjestelmän toimintoja esillä sovelluksen kautta mobiililaitteella