Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita
Coldzera fistbumppaa tiimikaverin kanssa

Coldzera – Miten tulla parhaaksi CS:GO-pelaajaksi

Coldzera on todellinen Counter-Strike: Global Offensive -veteraani. Tässä artikkelissa hän pohtii tapahtumarikasta uraansa yhden maailman kilpailluimman pelin elävänä legendana. Mutta hänen mukaansa nykyhetki on itse asiassa hänen uransa tärkeimpiä.

CS:GO-kilpapelaamisen seuraajille ei ole epäilystäkään siitä, että Coldzera on ansainnut asemansa legendana. Brasilialainen on voittanut useita suurimmista turnauksista maailman parhaiden joukkueiden kanssa, ja hänet on valittu vuoden pelaajaksi useita vuosia peräkkäin. Vuodesta 2017 lokakuuhun 2022 asti hän myös piti hallussaan ennätystä tappojen määrässä yksittäisessä sarjassa 130 tapolla Virtus.proa vastaan Venäjän Epicenter CS:GO-turnauksessa. 

“Ihmiset odottavat minun olevan sama vanha Coldzera, jolla on paljon tappoja ja korkeat pisteet, mutta mielestäni nykyinen tehtäväni on vähintään yhtä tärkeä. Minä olen se, joka luo peliyhteisöön tilaa ja joka tukee nuorempia pelaajia, jotta he voivat loistaa. He ovat nyt tähtiä. Olen todella onnellinen tässä roolissa, koska teemme niin monia asioita hyvin”, Coldzera sanoo.

Coldzera pelaa nyt 00Nation CS:GO -joukkueessa. Se on yksi Norjan suurimmista joukkueista, jota sponsoroi Gigantin norjalainen sisaryhtiö Elkjøp, ja se osallistuu arvostettuihin kansainvälisiin turnauksiin. Coldzera pelaa häntä paljon nuorempien joukkuetovereiden kanssa ja on ylpeä voidessaan opettaa heille monia asioita, vaikka se saakin hänet ajoittain tuntemaan itsensä myös vaivautuneeksi.

“Vastuuta on paljon, ja olen hyvin tietoinen velvollisuudestani opettaa heille oikeita asioita. Minulle ja joukkuetoverilleni TACOlle on todella hienoa nähdä joukkueen muiden kavereiden, Dumaun, Latton ja Tryn käyvän läpi samoja kokemuksia, joista me opimme aikoinaan niin paljon”, hän jatkaa.

Coldzera korostaa, että jokainen päivä ammattilaispelaajana tarjoaa uusia mahdollisuuksia oppimiseen, ja näiden oppien huomiotta jättäminen merkitsee monien virheiden tekemistä. Virheiden, jotka voivat vaikuttaa siihen, miten pelaaja pelaa tulevaisuudessa. Tämän takia onkin niin tärkeää, että hän jakaa saamansa opit tuleville pelaajasukupolville. 

Coldzera jakaa mielellään tärkeimmät pelaamisen elementit, jotka ovat tehneet hänestä hyvän CS:GO:ssa. Alta voit lukea hänen vinkkinsä huipputason CS:GO:n pelaamiseen.

Coldzeran gaming-kokoonpano
Lue lisää