Ohita
Kuvakaappaus Back 4 Blood pelistä, jossa Cleanerit taistelevat valtavaa zombie vastaan

Back 4 Blood - Lähde taisteluun zombeja vastaan

Back 4 Blood on jännittävä yhteistoiminnallinen FPS-peli kriitikoiden ylistämän Left 4 Dead -pelisarjan tekijöiltä. Pelaa yhdessä ystäviesi kanssa tai heitä vastaan pelaaja vastaan pelaaja -asetelmassa. Muutu erikoistaitoja omaavaksi Cleaneriksi ja kauhistuttavaksi Riddeniksi ja nauti intensiivisestä toiminnasta.

Kuvakaappaus pelistä Back 4 Blood, jossa mies ampuu zombieta

Toiminnalla ladattu yhteistyökampanja

Olet Riddeniä vastaan käytävän sodan ytimessä. Nämä kuolettavan parasiitin haltuunsa ottamat ihmisisännät ovat muuttuneet kauhistuttaviksi olennoiksi, joiden tavoite on ahmia ihmiskunnan jäänteet. Ihmiskunnan olemassaolon ollessa uhattuna sinun ja ystäviesi vastuulla on alkaa taisteluun vihollista vastaan, tuhota Ridden ja ottaa maailma takaisin haltuun.

Taistele tiesi läpi neljän hengen yhteistoiminnallisen tarinallisen kampanjan, jossa sinun täytyy tehdä yhteistyötä selvitäksesi hengissä jatkuvasti vaikeutuvissa tehtävissä. Pelaa yhdessä ystäviesi kanssa tai heitä vastaan pelaaja vastaan pelaaja -asetelmassa. Muutu erikoistaitoja omaavaksi Cleaneriksi ja kauhistuttavaksi Riddeniksi. Molemmilla puolilla on omat ainutlaatuiset aseet, kyvyt ja erikoisosaamisensa.

Osta Back 4 Blood:

Lue lisää