Ohita
Lego Star Wars - The Skywalker Saga -banneri

Galaksi on sinun LEGO Star Wars: The Skywalker Saga -pelissä

Upouudessa konsolipelissä pääset kokemaan ikimuistoisia hetkiä sekä loputonta toimintaa kaikissa yhdeksässä Skywalker-saagan elokuvassa, jotka on uudelleenkerrottu tunnusomaisen LEGO-huumorin höystämänä, mukaan lukien saagan odotettu päätös; Star Wars: The Rise of Skywalker. Voit uppoutua pelaamiseen satojen hahmojen, alusten sekä ajoneuvojen kanssa ja luoda oman polkusi galaksin läpi.

Lego Star Wars - The Skywalker Saga - Jabba Fett

Peliominaisuudet:

  • Pelaa missä vain järjestyksessä – Pelaajat voivat sukeltaa suoraan Skywalker-saagaan ja aloittaa pelaamisen mistä tahansa yhdeksästä elokuvasta heti alusta asti. Liikkuminen, pelitapa sekä elokuvien järjestys ovat myös vapaasti hallittavissa.
  • Tunnusmainen LEGO-huumori – Koko saagan ikimuistoisimmat hetket on uudelleenkerrottu hulvattoman LEGO-huumorin höystämänä.
  • Pelaa kuuluisina sankareina ja vihollisina – Peli sisältää satoja pelattavia hahmoja galaksin joka puolelta ja saagan kaikilta ajanjaksoilta. Voit valita sankareista kuten Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn ja BB-8 tai kääntyä pimeälle puolelle Darth Vaderin, Emperor Palpatinen, Kylo Renin ja monien muiden kanssa.
  • Legendaarisia tapahtumapaikkoja– Pelaajat voivat vierailla tunnetuilla Star Wars -elokuvien tapahtumapaikoilla, kuten Geonosiksen aavikot, Dagobahin suot sekä Starkiller Basen lumihanget. Voit matkustaa avaruuden halki ja käydä planeetoilla uudestaan koska tahansa. Ikimuistoisiin sijainteihin perustuvat laajat keskusalueet tarjoavat lisää hauskuutta ja tutkittavaa.
  • Voimallinen pelikokemus – Pelaajat voivat valita, kummalla puolella Voimaa haluavat pelata, opetella taistelujärjestelmän sekä ottaa hallinnan aluksista ja ajoneuvoista.

Perheystävällinen:

  • Lapsiystävällinen – Mielikuvituksellinen ja hauska LEGO-pelikokemus sopii kaikenikäisille lapsille.
  • Se on erinomainen ensiaskel Star Wars -elokuvien maailmaan, joka on helppo ymmärtää ja pelata, mutta tarpeeksi syvällinen kaikenikäisille pelaajille.

Lähde seikkailuun The Skywalker Saga -pelin maailmaan

Lue lisää