Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita
NBA-2K22

NBA 2K22 – Kaikki on peliä

Pelaa nyt oikeissa NBA- ja WNBA-ympäristöissä autenttisia joukkueita ja pelaajia vastaan. Kokoa unelmiesi MyTEAM-joukkue tämän päivän tähdistä ja menneisyyden legendoista. Toteuta ammattilaisurasi MyCAREER-tilassa ja koe henkilökohtainen noususi NBA:han. Kehitä johtajuustaitojasi vaikutusvaltaisena johtajana MyGM- ja MyLEAGUE-pelitiloissa. NBA 2K22 -pelissä kuka tahansa voi pelata missä tahansa.

Koe luokkansa paras visuaalinen ulkoasu ja pelaajatekoäly, nykyaikaiset pelaajaluettelot, historialliset joukkueet – peli ei ole tuntunut koskaan yhtä todelliselta ja täydelliseltä kuin NBA 2K22:ssa. Tunne yleisön energia, kilpailun kiihko sekä äärimmäisen immersiivisen urheilupelin loputon viihde.

NBA 2K22 FirstLook Dirk

Kaikki on peliä

NBA 2K -kokemus tarjoaa paljon muutakin kuin vain lajin – uppoudu koripallon kulttuuriin ja koe kaikki sen ympärillä. Löydä uusia nousevia artisteja jatkuvasti kasvavalta 2K Beats -peliääniraidalta. Pue MyPLAYER-hahmosi uusimpiin trendivaatteisiin ja koripallomuotiin. Suunnittele omille joukkueillesi lenkkarit, peliasut ja brändit kokonaan itse. NBA 2K:ssa kaikki on peliä.

Aina jotain uutta. NBA 2K -pelit tarjoavat aina uutta koettavaa: uusimmat NBA/WNBA-pelaajat ja pelaajien arvosanat, uusia haasteita ja pelaajakortteita MyTEAM-tilassa, tuoreimmat varusteet ja koripallotapahtumia City/Neighbourhood-kentillä ja paljon muuta.
 

NBA 2K22 ja tarvikkeet:
Lue lisää