Ale päättyy pian, vielä ehdit!

Ohita
Nuori nainen stailaa ruskeita hiuksiaan muotoiluharjalla

Miksi kannattaa valita muotoiluharja?

Muotoiluharja on paras ystäväsi luodessasi erilaisia kampauksia. Muotoiluharjassa käytetty tekniikka on parempi hiuksillesi ja se tekee hiuksista kiiltävät. Harjaa on helppo käyttää - halusitpa sitten föönatun kampauksen, aaltoja, kiharoita tai suorat hiukset. Onkin monta hyvää syytä valita muotoiluharja ja alla voit lukea joistakin niistä:

1 - Sano hyvästit pörröisille hiuksille
Muotoiluharjan avulla pidät hennoimmatkin pienet hiukset kurissa. Muotoiluharjojen suosio perustuu ionitekniikkaan, jonka avulla saat sileät ja kiiltävät hiukset.

Ioniteknologia lyhyesti kuvattuna: 
Harjattaessa hiuksia tai kuivattaessa niitä pyyhkeellä hiuksista poistuu negatiivisia ioneja. Tämä saattaa aiheuttaa hiuksien kihartumista. Kuumailmaharja lisää ionit takaisin hiuksiisi, jolloin hiuksesi näyttävät jälleen sileiltä.

2 - Tehokkuus 
Kuumailmaharjat ovat erittäin helppokäyttöisiä ja niiden avulla saat tyylikkään kampauksen hetkessä. Loihdi nopeasti haluamasi tyyli, ja hiuksesi näyttävät raikkailta ja huolitelluilta. 

3 - Yksi tuote, useita kampauksia
Joissakin muotoiluharjoissa on vaihdettavat harjat. Näin voit valita harjan kampauksen mukaan, halusitpa sitten kiharat tai suorat hiukset. Siksi vaihdettavilla harjoilla varustettu muotoiluharja, sopii täydellisesti otettavaksi mukaan matkalle. Sinun ei tarvitse pakata kaikkia muotoiluvälineitäsi, kuten kiharrinta, suoristusrautaa tai hiustenkuivaajaa, vaan voit pakata vain yhden työkalun -muotoiluharjan suosikkiharjallasi varustettuna!

4 - Tuuheus
Muotoiluharja kohottaa hiukset tyvestä, jolloin hiuksesi näyttävät muutamassa minuutissa siltä kuin ne olisi föönattu kampaamossa. Se on myös hellävaraisempi hiuksillesi, koska hiuksiisi kohdistuu vähemmän suoraa lämpöä – mikä sekin on hyvä syy ostaa se.

Suosituksemme muotoiluharjaksi lyhyitä hiuksia varten:

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   

Suosituksemme muotoiluharjaksi pitkiä hiuksia varten:

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   
Suosituksemme muotoiluharjaksi sileiden hiusten luomiseen:
Lue lisää