Ohita

Osto-opas – löydä juuri sinulle sopiva sähköhammasharja

Haluatko vaihtaa tavallisen hammasharjasi sähköhammasharjaan? Tai kaipaako vanha sähköhammasharjasi päivitystä uuteen? Tarjolla on lukuisia eri malleja monessa eri hintaluokassa, ja itselle sopivan sähköhammasharjan löytäminen voi olla vaikeaa. Mitä toivot hammasharjalta ja kuinka älykäs haluat sen olevan? Tällä sivulla tutustumme sähköhammasharjoihin, jotta sinun on helpompi valita.

Edullinen vs. kallis – kumpi minun kannattaa valita?

Sähköhammasharja maksaa enemmän kuin perinteinen hammasharja. Tämän lisäksi myös sähköhammasharjojen hintahaitari on laaja. Mitä eroa sähköhammasharjojen välillä on ja minkälainen malli sopii minulle?

Edulliset sähköhammasharjat

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   

Keskihintaiset sähköhammasharjat

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   

Premium-luokan sähköhammasharjat

Lue lisää
   
   
   
   
   
   
   
Oral-B iO -sähköhammasharja kolmessa eri värissä
Oral-B iO - sinulle, joka haluat älykkään hammasharjan

Älykäs hammasharja on varustettu tekoälyllä, joka tunnistaa sekä harjaustyylin että suun alueet. Saatat ajatella tämän olevan hifistelyä, mutta tällaiset ominaisuudet saattavat todella auttaa parantamaan hampaiden terveyttä ja tehostamaan harjaustekniikkaa.

Kätevän sovelluksen avulla voit seurata ja parantaa harjaustekniikkaasi. Voit tarkastaa, milloin olet käyttänyt hammaslankaa, huuhdellut suusi tai harjannut kielesi. Näet myös kaavioita ikenien verenvuodosta, harjausajoista, harjauspaineesta sekä alueista, jotka olet unohtanut harjata.

Innokkaimmat käyttäjät voivat myös voittaa mitaleja ja suorittaa haasteita useilla eri osa-alueilla. Ehkä "Midnight Brusher", "Power User" tai "Kissable" on jotain sellaista, mitä tahtoisit saavuttaa?

Pelkkiä perustoimintoja haluavat voivat käyttää sovellusta muistuttamaan esimerkiksi harjan vaihdosta tai käyttää ajastinta ilmoittamaan harjaukseen käytetyn ajan.

Monet hammashygienian parantamiseen tarkoitetut toiminnot ovat helposti käytettävissä myös ilman sovellusta hammasharjan selkeän näytön avulla. Lue lisää Oral-B:n iO-sarjasta.