Ohita
Keittiö seinälle asennetulla liesituulettimella sekä sinisellä Smeg-jääkaapilla

Osto-opas: Liesituuletin

Nykyään keittiössä ei ainoastaan valmisteta ruokaa, vaan siellä vietetään myös paljon aikaa. Liesituuletin on keittiön tärkeimpiä varusteita, sillä se imee sisäänsä ruoankäryn ja tekee keittiöstä miellyttävämmän paikan oleskeluun ja seurusteluun. Liesituulettimia on joka lähtöön, valikoimastamme löytyy niin edulliset liesituulettimet perustoiminnoilla kuin hieman arvokkaammatkin mallit, jotka ovat varustettuja edistyneillä ominaisuuksilla. Nykyisin liesituuletin on myös yksi keittiön tärkeimpiä design-elementtejä ja meiltä löytyykin useampi erittäin tyylikäs sekä samalla tehokas ratkaisu! Lue vinkit liesituulettimen ostoon ja löydä sinun käyttöösi paras liesituuletin. 

Valintoja, valintoja, valintoja

Ostaessasi keittiöösi liesituuletinta, on otettava monta asiaa huomioon. Keittiön koko, keittiön sijainti talossa tai huoneistossa, mahdolliset ilmanvaihtomahdollisuudet sekä tietysti hinta. Voit valita perinteisen liesituulettimen ja tehdä liesituulettimesta osan sisustustasi, tai voit integroida sen tavalla tai toisella.

On olemassa liesituulettimia, jotka näyttävät kuin todella upeilta designvalaisimilta, piilotettuja liesituulettimia, jotka tarjoavat imutehon lisäksi valoa ylhäältä käsin, sekä ohuita ulosvedettäviä vaihtoehtoja, jotka otetaan esille tarvittaessa - ja sitten myöhemmin voidaan työntää takaisin piiloon, kun sitä ei enää tarvita.