Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita
Pyykinpesukone kodinhoitohuoneessa

Kolme energiatehokasta pyykinpesukonetta

On monta tapaa pestä pyykkiä energiatehokkaammin. Kerromme sinulle parhaat vinkit ja suosittelemamme pesukoneet.

Pyykinpesukone, jonka edessä on nainen älypuhelimen kanssa

Valitse pyykinpesukone, joka annostelee pesuainetta automaattisesti

Kannattaa valita pyykinpesukone, joka annostelee pesuainetta automaattisesti. Monet käyttävät usein vaatteita pestessään liikaa pesuainetta ja huuhteluainetta. Tällöin tuhlaamme paljon tarpeetonta pesuainetta, pesuaine loppuu nopeammin ja kemikaaleja leviää ympäristöön. Automaattisen annostelun ansiosta kone laskee sopivan pesuaineen ja veden määrän vaatteiden likaisuuden ja määrän mukaan. Kone täytetään pesuainepatruunoilla, joita ei tarvitse kovin usein vaihtaa.

Useimmissa pyykinpesukoneissa on nykyään eko-ohjelmia, jotka käyttävät energiaa optimaalisen määrän. Saavutat siis saman tuloksen kuin tavallisella ohjelmalla, mutta kone käyttää vähemmän vettä ja sähköä – pesuohjelma vain kestää kauemmin.

Energian säästämiseksi pyykkiä tulisi pestä aina lähes täysiä koneellisia. Vaatteiden päälle on jäätävä käden mentävä kolo painamatta vaatteita alaspäin, jotta vedelle jää tilaa ja vaatteet pääsevät pyörimään kunnolla.

Pyykinpesukoneiden Wi-Fi-yhteydellä voit hallita pyykinpesua matkapuhelimesi sovelluksen avulla. Esimerkiksi sovellus voi auttaa sinua valitsemaan oikean ohjelman. Kone valitsee oikean ohjelman, kun vastaat muutamaan pyykkejä koskevaan kysymykseen, kuten kuinka likaisia vaatteet ovat ja minkä värisiä ne ovat.

Energiatehokkaat pyykinpesukoneet

Energiatehokkaammat pyykinpesukoneet