Ohita

Melua vaimentavat kuulokkeet työhön

Melua vaimentavat kuulokkeet ovat loistava valinta meluisiin työympäristöihin ja työmatkoille. Vastamelutekniikalla (ANC) varustetut kuulokkeet vaimentavat suuren osan ympäristön äänistä ja antaa sinun keskittyä olennaisimpaan – työhön. Keskity projektiin ilman häiriöitä, rentoudu lennolla ennen päivän kokousta tai kommunikoi asiakkaittesi kanssa ympäristön äänistä välittämättä – paikasta riippumatta.

Kuulokkeet päässä oleva nainen istuu tietokoneen edessä

Kuulokkeet käytön mukaan

Tänä päivänä on entistä yleisempää omistaa sekä korvan päällä että korvan sisällä käytettävät kuulokkeet eri käyttötilanteisiin. Minkä mallin valitsetkin, varmista aina, että kuulokkeet tuntuvat mukavilta kokeilemalla niitä myymälässä. Vaikka ANC-tekniikka mahdollistaa paremman kuuntelukokemuksen, ei kaikkien ulkopuolisten äänien poissulkeminen ole kuitenkaan aina hyvä idea. Tällöin ei pystyisi huomioimaan riittävästi ympäristöään esimerkiksi liikenteessä.

Suositellut melua vaimentavat kuulokkeet:

Kaikki melua vaimentavat kuulokkeet
   
   
   
   
   
   
   

Headset-kuulokkeet mikrofonilla

Kuulokkeet ja mikrofonit ovat tärkeitä apureita toimiston tehtäviä suorittaessa, ja siksi voi olla kannattavaa panostaa kuulokkeisiin, jotka tarjoavat hyvän melunvaimennuksen - sekä sisään tulevan äänen että kuulokkeista ulos kantautuvan äänen vuoksi. Tarjolla on myös kuulokkeita, joissa on melua vaimentava mikrofoni. Melua vaimentavalla mikrofonilla varustetut kuulokkeet poistavat melua mikrofonin ympäriltä, joten vain kaiutin kuuluu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit pitää digipalavereita myös meluisissa paikoissa – riippumatta siitä, istutko avokonttorissa, tai vaikkapa ollessasi liikkeellä vai liikematkalla. 

Mitä eroa on melua vaimentavalla mikrofonilla ja melua vaimentavilla korvat peittävillä kuulokkeilla?

Melua vaimentavat kuulokkeet tunnetusti poistavat melua ympäriltäsi, mikä suojaa sinua ei-toivotuilta ääniltä, samalla mahdollistaen työrauhan ja varmistaen paremman kuuluvuuden. Melunvaimennusmikrofoni yksinkertaisesti poistaa melun äänesi ympäriltä. Mikrofoni eristää äänesi niin, että kanssapuhujasi kuulevat äänesi selkeästi, vaikka istuisit avoimessa toimistotilassa, jossa on paljon ei-toivottua melua. Yksinkertaisesti sanottuna meluavaimentavat kuulokkeet saavat sinut kuulemaan paremmin, kun taas meluavaimentavat mikrofonit saavat vastaanottajan kuulemaan paremmin. Kuulokkeet, jotka on varustettu molemmilla, ovat ihanteelliset upean äänikokemuksen luomiseen toimistossa.