Ohita
Rannalla oleva hymyilevä nainen pitelee älypuhelinta kädessään sekä teksti 'Haluatko maksaa hieman vähemmän'

Tuo vanha laitteesi vaihtoon!

Gigantti Trade-In -palvelun avulla voit antaa vanhoille älypuhelimillesi, tableteillesi, tietokoneillesi, Maceillesi tai älykelloillesi uuden elämän – samalla kun käytät niitä valuuttana myymälöissämme! Tuo vanhat tuotteesi Giganttiin ja saat alennuksen seuraavasta ostoksestasi. Se on helppo ja fiksu tapa kierrättää vanhentunutta elektroniikkaa, ja samalla ostat uuden tuotteen halvemmalla.

Toimi näin ja saat hyvityksen vanhoista laitteistasi:

Olohuoneessa oleva nainen katsoo tablettiaan

Vaihe 1: Tarkasta vanhan laitteesi arvo

Tarkista vanhojen laitteidesi jälleenmyyntiarvo alla olevan hyvityslaskurin avulla. Huomioi, että laitteen lopullinen arvo päätetään vasta sen jälkeen, kun laite on tarkastettu myymälässämme.

Tarkista hyvityslaskurilla vanhan laitteesi arvo

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä laitteelleni tapahtuu Trade-In-vaihdon jälkeen?

Vanhat laitteesi voivat vielä hyödyttää ihmisiä muualla maailmassa. Hyvämaineisten eurooppalaisten yhteistyökumppaniemme avulla varmistamme, että mahdollisimman moni vaihtoon tuoduista vanhoista laitteista lähtee maailmalle lähes uuden veroisina ja löytää uuden onnellisen omistajan.

Jos vaihtoon tuotu laite on hajonnut, eikä sen korjaus kannata, voi sen ehjät komponentit purkaa osiin ja varaosiksi ja hajonneet osat kierrättää oikeaoppisesti. Esimerkiksi kaksi samanmallista laitetta saattaa tarjota tarvittavan määrän ehjiä komponentteja yhden toimivan laitteen kunnostamiseen.

Laitteen tietojen varmuuskopiointi

Suosittelemme varmuuskopioimaan vaihtoon tuotavan laitteen tiedot pilvipalveluun tai ulkoiselle kovalevylle ennen sen tuomista Giganttiin. Suoritamme kaikille Trade in -vaihtolaitteille sekä kierrätykseen toimitettaville laitteille perusteellisen tietojen poiston, joka varmistaa ettei laitteelle jää henkilökohtaisia tietoja. Lue lisää laitteen tietojen varmuuskopioinnista täältä.

Voinko tuoda vaihtoon myös hajonneen laitteen?

Kestävä kehitys, vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat Gigantin ja Trade In -palvelun tärkeimpiä kulmakiviä. Haluamme edistää oikeaoppista sähkölaitteiden kierrätystä, jonka vuoksi toimivien laitteiden lisäksi Trade In -palvelumme vastaanottaa myös vanhat vaurioituneet ja hajonneet laitteesi. Hajonneen laitteen vaihtoarvo perustuu laitteen toimiviin komponentteihin, jotka soveltuvat varaosiksi. Varaosiksi kelpaamattomat osat kierrätetään. Hajonneen laitteen arviointi suoritetaan ainoastaan myymälässä ja myyjän toimesta.