Ohita
Hymyilevä mies istuu kannettavansa ääressä

Löydä täydellinen työkannettava sinun ja yrityksesi käyttöön

Oikean kannettavan löytäminen voi olla hankalaa. Olemme koonneet tälle sivulle vinkkejä auttaaksemme sinua tekemään oikean valinnan.

Ennen kannettavan hankintaa kannattaa tutustua seuraaviin tärkeisiin seikkoihin, varmistuaksesi tietokoneen sopivuudesta omiin ja yrityksen tarpeisiin. Alle kokosimme neljä keskeistä asiaa, jotka vaikuttavat oikeanlaisen koneen hankintaan.

Mies digitaalisessa kokouksessa kannettavalla tietokoneellaan

1. Koneen liikuteltavuus

Haluatko, että tietokone kulkee kätevästi mukana paikasta toiseen? Liikkuvassa työssä arvostat varmasti tehokasta, mutta kevyttä ja ohutta vaihtoehtoa. Jos sinulla vaihteleva tarve tabletin ja kannettavan välillä, löytyy meiltä valikoimasta 2-1 kannettavia, jotka soveltuvat myös tabletinomaiseen käyttöön.

Yrityskäyttöön soveltuvissa malleissa akku kestää usein jopa koko päivän ja niissä on pikalataustoiminto, jotta työtä voidaan jatkaa tehokkaasti pidempäänkin. Parhaimmissa malleissa on myös aina laadukkaat materiaalit, jotka kestävät vaativaakin käyttöä lämpötilasta riippumatta.

2. Liitettävyys ja turvallisuus

Tietokoneen monipuoliset liitännät mahdollistavat helpon telakoinnin ja oheislaitteiden liitettävyyden. Nykyaikaiset ja nopeat yhteydet varmistetaan uusimman teknologian WiFillä ja tarvittaessa LTE-moduuli mahdollistaa mobiilidatayhteydet missä ikinä liikutkin.

Erityisesti yrityskäytössä olevan kannettavan turvallisuusominaisuuksista ei kannata tinkiä. Fyysinen kameran suojus, jonka voi kätevästi sulkea ja avata, integroitu näytön tietoturvasuoja, joka estää uteliaat katseet vierustoverilta tai esimerkiksi sormenjälki- ja kasvojentunnistus konetta avatessa – Nämä ovat kaikki tärkeitä turvallisuusominaisuuksia, jotka löytyvät parhaimmista malleista. Edistyneet turvapiirit toimivat saumattomasti yhteen Windows 11 Pro-käyttöjärjestelmän kanssa.

Henkilö tutustuu kannettavaan tietokoneeseen kaupassa

3. Elinkaaripalvelut

Gigantti auttaa löytämään ratkaisut yrityksellesi vuosiksi eteenpäin. Pystymme yhdessä varmistamaan huolettoman käytön elinkaaripalveluiden avulla. Esimerkiksi 5-vuoden On-Site takuu, vakuutus tai etätukipalvelut - Näiden palveluiden avulla hankintasi hyödyt ovat myös pidemmälle aikavälille turvattu. Lue lisää 5-vuoden On-Site takuusta.

Myös Applen tuotteita hankittaessa voi turvautua pidennettyyn takuuseen ja tukipalveluihin. Vältä suuret kertainvestoinnit - Meidän kautta saat myös monipuoliset ja joustavat leasing-vaihtoehdot, joiden avulla myös laitteet pysyvät ajan tasalla. Miten voit hankkia yritykselle Applen tuotteet ilman suurta kertainvestointia? Lue lisää Applen Financial Services -rahoituksesta.

Nainen nojaa keittiön työntasoon ja katsoo kannettavan näyttöä
4. Räätälöinti

Yritysmyynnin ammattilaisemme auttavat räätälöimään tietokoneet juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin.Koneiden räätälöintiin voi kuulua muiden muassa: komponentit, esiasennukset, ohjelmistolisenssit, lisävarusteet ja joustavat toimitukset.

Räätälöinnin avulla saat juuri sinun yrityksesi käyttöön parhaiten soveltuvan laitteiston.

Kannettavat yrityksille

Kannettavat yrityksille