Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita
Nuoria työntekijöitä palaverissa

7 tapaa, jolla teknologia edistää tuottavuuttasi

Miten voit johtajana parantaa omaa tuottavuuttasi sekä työpaikkasi tuottavuutta samalla parantaen työtyytyväisyyttä? Teknologia auttaa saavuttamaan tavoitteesi. 

Teknologia ei ratkaise kaikkia haasteita, mutta oikein hyödynnettynä se voi parantaa työpaikan tuottavuutta sekä työntekijöiden tehokkuutta ja tyytyväisyyttä. Yhdysvaltalaisen IT-konsulttifirman, Ivantin, tutkimuksen mukaan 85 prosenttia tutkimuksessa mukana olleiden yritysten työntekijöistä eivät ole sitä mieltä, että heillä on tarvittavat resurssit tehdäkseen työnsä tehokkaasti.

Toinen, The Economist -lehden teettämä tutkimus antaa samoja viitteitä. Mobiilialustojen kautta tehtävään yhteistyöhön myönteisesti suhtautuvat työnantajat katsovat olevansa 7 prosenttia tuottavampia kuin työntekijät työpaikalla, jossa työ ei ole joustavaa. Luonnollisesti, työpaikat ovat erilaisia, mutta löydät varmasti inspiraatiota tehokkuuden nostamiseen näiden seitsemän vinkin avulla. 

Värit tuovat tehokkuutta

Toimistotilan värimaailma vaikuttaa tehokkuuteen, käy ilmi Lundin yliopiston teettämässä tutkimuksessa. Ihmisen aivot ovat aktiivisempia värikkäässä huoneessa.

Sininen: Enemmän luovuutta ja vähemmän stressiä.

Punainen ja keltainen: Enemmän aktiivisuutta, mutta myös stressaavampi ympäristö.

Valkoinen: Auttaa oppimaan.

Vihreä: Viihtyisämpi, parantaa luovuutta.

DropBox yrityksille

Helppo pääsy yhteisiin projekteihin

Manuaalinen tiedostojen jakaminen on hidas menetelmä, ja yleiskatsauksen puute yhteistyöprojekteissa voi aiheuttaa paljon menetettyä aikaa. Tänä päivänä monet tekevät töitä kotoaan, joten paras ratkaisu on yhteiset projektikansiot pilvessä - OneDrivessä, Google Drivessä, Dropboxissa tai vastaavassa palvelussa. Projektiryhmällä voi olla verkkoasemalla (NAS) "yksityinen pilvi", johon pääsee ulkoisesti käsiksi suojatun VPN-yhteyden kautta. 

Vanhanaikainen työtuntilista

Rekisteröi työtunnit kätevästi

Useat ihmiset eivät ehkä koe työtuntien rekisteröintiä mukavana menetelmänä, varsinkin jos kollegoilla ja esihenkilöillä on pääsy näihin tietoihin. Työtuntien rekisteröinti voi kuitenkin luoda kurinalaisuutta. Voit nähdä miten paljon töitä olet tehnyt, ja mihin olet käyttänyt aikaasi. On olemassa monia tapoja rekisteröidä työtunteja, mutta helpoin tapa on käyttää pilvipohjaisia ratkaisuja kuten Toggl Track, Timely ja Harvest.

Work smarter, not harder -teksti
Ole itsekin tehokkaampi

Onko sinun tapasi työskennellä tehoton ja epäjärjestelmällinen? Tunnista mihin käytät aikaasi verkkotyökaluilla kuten Timelyllä tai (halutessasi enemmän yksityiskohtaisa tietoa) Strides-palvelulla.

Hymyilevä mies istuu kannettavan edessä
Luo yritystili

Kun olet luonut yritystilin, saat seuraavat edut:

Laskutus: Voit hakea yrityksellesi laskutuslupaa. Tarjoamme korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää. Hakemuksen yhteydessä tarkistamme yrityksen luottokelpoisuuden ja taustat. Lue lisää laskutusluvasta täältä.

Täydellinen tilaushistoria: Kirjautuneena yritystilin Omille sivuille, näet myös myymälöissä tehtyjen tilausten kuitit ja voit tallentaa ne itsellesi PDF-muodossa.

Osto-oikeuksien kätevä hallinnointi: Kun olet tilin ylläpitäjä, pääset helposti hallinnoimaan muiden käyttäjien osto-oikeuksia, sekä määrittämään yrityksen toimitus- ja laskutusosoitteet.

Erikoistarjoukset ja sopimushinnat: Rekisteröitynyt yritysasiakas saa erikoistarjouksia, sekä kaikki samat klubitarjoukset kuin kuluttaja-asiakaskin. Lisäksi mikäli yrityksellä on Gigantin kanssa sopimushintoja, näet hinnat kirjautuneena.

Lisäksi paljon muita käteviä etuja ja toiminnalisuuksia. Lue lisää tästä!

Avaa yritystili
Tutustu mitä Gigantti yrityksille tarjoaa: