Ale päättyy! Lisätarjouksia jopa -50%

Ohita

Käytetyt puhelimet

Nyt voit ostaa käytetyn, lähes uudenveroisen puhelimen Gigantista. Teemme yhteistyötä Foxwayn kanssa, joka tarkistaa ja puhdistaa puhelimen perusteellisesti. Kaikki puhelimeen tallennetut tiedot tyhjennetään ja pienet viat korjataan tarvittaessa. Tämän jälkeen puhelin toimitetaan myymälään ja myydään NewStart -puhelimena. Käytöstä poistettu puhelin saa uuden alun, fiksua! Siksi olemmekin antaneet käytetyille puhelimille nimen NewStart.

Miksi ostaa NewStart-puhelin?

Lähes koko puhelimen ilmastojalanjälki tulee sen valmistuksesta. Sen vuoksi on erittäin tärkeää varmistaa puhelimille mahdollisimman pitkä käyttöikä. Tämä luonnollisesti vähentää merkittävästi elektroniikkajätteen määrää.

NewStart -puhelin eli kierrätyspuhelin on uudenveroinen, mutta edullisempi. Mikäli etsit toimivaa puhelinta, jonka ei tarvitse olla se kaikista uusin malli, on NewStart -puhelin oiva valinta sinulle.

Mitä eroa on ostaa käytetty puhelin Gigantista yksityisen myyjän sijaan?

Meidän kautta ostetut käytetyt puhelimet käyvät läpi perusteellisen laatutarkastuksen, mutta myös kunnostuksen ennen myyntiä. Ja mikä parasta, NewStart -puhelimessa on samat tietoturva- ja asiakastakuut kuin täysin uudessa puhelimessa. 

Täältä löydät NewStart -puhelinten valikoimamme.
 

Lajittele haku
1–10 kaikkiaan 10 tuotteesta
Käytetyt puhelimet, jotka on laatutarkastettu ja perusteellisesti kunnostettu. Uudenveroiset puhelimet toimivat moitteettomasti ja saat samat takuut kuin uutena ostettuun puhelimeen.