Skip to content Skip to navigation menu

 

 

Erilaiset työtehtävät asettavat erilaisia vaatimuksia. Jotkut hoitavat asiakaspalvelua puhelimitse kiireisessä puhelinkeskuksessa. Yhden täytyy puolestaan keskittyä luovaan työskentelyyn ilman häiritsevää taustamelua ja toisen vastata liikekumppanin puheluihin ajomatkalla toimistolle. Kätevä oppaamme auttaa valitsemaan kuhunkin tarpeeseen sopivat kuulokkeet.

Löydä oikeat kuulokkeet oikeaan ympäristöön

 


 

 
   

Kun keskittyminen on tärkeintä

 

Kollegasi toimistolla eivät välttämättä hoksaa kuinka paljon heidän keskustelunsa saattaa häiritä muiden työskentelyä tai viereisen huoneen televisio saattaa olla aavistuksen liian kovalla. Aktiivisen taustamelun suodatuksen avulla hälinä ei häiritse.

Aktiivisella taustamelun suodatuksella varustetut kuulokkeet tunnistavat ympäristön melun ja lähettävät taustamelua neutralisoivia signaaleja ja näin ’’peruuttavat’’ taustahälyn. Voit siis keskittyä täysillä työhösi joko täydessä hiljaisuudessa tai häiriöttömän lempimusiikkisi tahtiin.

Valikoimassamme on monenlaisia aktiivisella taustamelun suodatuksella varustettuja kuulokkeita, kuten kevyitä in-ear-kuulokkeita tai kookkaampia on-ear- ja around-ear-kuulokkeita. Langattomat Bluetooth-mallit tarjoavat puolestaan reilusti liikkumavapautta ja langallisten mallien kanssa ei tarvitse huolehtia latauksesta.

 

Opi lisää aktiivisesta taustamelun suodatuksesta näiltä videoilta

 

 

Selaa aktiivisella melunpoistolla varustettuja kuulokkeitamme


Kiireinen toimisto

 

Puhelinkeskuksen tai konferenssisalin vilinässä työskentely vaatii joustavuutta, nopeaa reagointikykyä sekä tiivistä kommunikointia kollegoiden kanssa. Jos kuulokkeiden kanssa työskennellään koko työpäivä, on erityisen tärkeää, että ne ovat mahdollisimman mukavat ja kevyet. Lisäksi puheluiden laatu voi olla ratkaiseva tekijä onnistuneen ja ärsyttävän päivän välillä.

Selaa avotoimistoihin ja puhelinkeskuksiin soveltuvia kuulokkeitamme. Tarjolla on yhdelle korvalle ja kahdelle korvalle tarkoitettuja kuulokkeita, sekä langattomia että langallisia malleja. Joissain malleissa on toiminto pikakatkaisulle, joka mahdollistaa kuulokkeiden nopean siirtämisen työasemalta toiseen. Toiminnon ansiosta aikaa ei tarvitse käyttää varusteiden vaihtamiseen.

Monissa kuulokkeissa on myös kuuloa suojaavia ominaisuuksia, jotka rajoittavat suurimman äänenvoimakkuuden tasolle, joka ei vahingoita kuuloa. Taustamelua suodattava mikrofoni varmistaa, ettei taustahäly häiritse puhelun laatua. Neuvottelupuheluita varten kannattaa hankkia malli, joka tarjoaa tasaisen ja selkeän äänenlaadun, ja jossa on Skype for Business- tai Lync-sertifiointi.

 

Tutustu avotoimistoihin ja puhelinkeskuksiin tarkoitettujen kuulokkeiden etuihin

 

 

Tutustu toimistotyöhön soveltuviin kuulokkeisiimme


Työmatkat ja matkustaminen

 

Voit puhua puhelimessa myös juoksulenkillä, bussi- tai junamatkalla töihin tai autoa ajaessa. Tarjoamme valikoiman kompakteja ja huomaamattomia langattomia kuulokkeita, jotka pysyvät korvissa puhelimen ollessa tukevasti taskussa tai telineessä auton tuulilasissa. Voit vastata saapuviin puheluihin kuulokkeisiin integroitujen ohjainnäppäinten avulla, ja ääniohjauksella varustetut mallit mahdollistavat jopa numeroiden valitseminen yhteystietolistalta.

Aktiivisen taustamelun suodatuksen ansiosta ympäristön äänet eivät häiritse puheluitasi. Erityisen äänekkäissä ympäristöissä, kuten rakennustyömailla tai merenkulkualuksilla taustamelun suodatus varmistaa, ettei sinun tarvitse pyytää soittajaa toistamaan asiaansa.

Kuulokkeiden muotoilu on aivan yhtä tärkeää kuin niiden ominaisuudetkin. In-ear-malliset kuulokkeet ovat kevyimpiä ja vähiten tiellä. Monissa langattomissa malleissa on kauluksen tapainen niskalenkki, joka on varustettu ohjausyksiköllä ja mahdollistaa pidemmän akunkeston. Yhden korvan malleissa on joustava korvakoukku, jonka avulla kuuloke on helppo asettaa mukavaan kulmaan. Jos kuulokkeiden ensisijainen käyttötarkoitus on musiikin kuuntelu, ja niitä käytetään puhelimessa puhumiseen vain satunnaisesti, niin saatavilla on suuri valikoima erilaisia on-ear- ja around-ear-malleja stereoäänillä.

 

Ota selvää, kuinka helposti soittaminen onnistuu kuulokkeiden avulla liikkeellä ollessa

 

 

Selaa matkustamiseen ja ajamiseen soveltuvia kuulokkeitamme