Ohita

Paluu toimistoon: Ilmanlaatu etusijalla

Koronaviruspandemia on aiheuttanut yrityksille paljon päänvaivaa kaikkialla maailmassa, yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Vaikka poikkeukselliset olot jatkuvat edelleen, osa yrityksistä ja alueista on jo tekemässä paluuta normaaliin arkeen tulevien viikkojen ja kuukausien aikana - hitaasti mutta varmasti.

Airthings Wave Plus -ilmanlaatumittari toimiston seinällä

Työpaikalle paluun valmistelu

Jos olet yrittäjä tai toimistopäällikkö ja joudut nyt valmistelemaan työntekijöidesi paluuta toimistolle, tai jos olet itse yksi työntekijöistä, ovat epävarmuus ja jännitys hyvin tavallisia ja todennäköisiä tuntemuksia. Nämä huolet nostavat esiin useita kysymyksiä. Mitä muutoksia työtapoihin tai itse rakennukseen tulisi tehdä, jotta kaikki voisivat työskennellä turvallisesti ja mukavasti? Onko mahdollista ottaa helposti ja nopeasti käyttöön uusia turvallisuustoimia, joista ei koidu suuria taloudellisia vaikeuksia jo valmiiksi tiukassa tilanteessa?

Huolehdi työntekijöidesi terveydestä ja hyvinvoinnista

Johtajat ja toimistopäälliköt, jotka pitävät työntekijöitään suuressa arvossa, panostavat runsaasti resursseja heidän terveytensä ja hyvinvointinsa turvaamiseen. Ennen kaikkea tulee muistaa, että COVID-19-virus leviää ilman välityksellä, erityisesti sisätiloissa joissa on paljon ihmisiä. Tästä syystä on vaikeaa, ellei jopa mahdotonta, palata sataprosenttisesti vanhoihin työtapoihin, jotka toimivat ennen pandemiaa. Maailman terveysjärjestön ja paikallisviranomaisten suositukset tulee ottaa huomioon. Koronaviruspandemian vuoksi huomio kiinnittyy nyt työpaikkojen hygieniaoloihin. Yksi tärkeistä osa-alueista yrityksessä kuin yrityksessä on sisäilman laatu.

Turvallinen töihinpaluu

Nämä neljä tapaa auttavat yrityksiä selviämään työpaikalle paluusta turvallisemmin kuin koskaan, ennen kaikkea ilmanlaadun osalta:

Haluatko tietää lisää Airthings -tuotteista?

Ota yhteyttä Gigantti Yritysmyyntiin niin autamme!

Puhelin: 020 500 5500

Sähköposti: yritysmyynti@gigantti.fi

Ma - Pe: 09:00 - 17:00

Puhelun hinta matkapuhelimesta:
19,2 snt/min