Ohita

Electrolux

Parempaa elämänlaatua. Suunniteltu Ruotsissa.

Electroluxin tuotteiden muotoilua ohjaa käyttötarkoitus. Vuonna 1919 perustetun Electroluxin ajattelun juuret pohjaavat ruotsalaisiin arvoihin. Electrolux suunnittelee laadukkaita laitteita ja tuotteita, jotka parantavat jokapäiväistä elämää. Aina iloisia makuelämyksiä tuottavista keittiökoneista lähtien vaatteiden käyttöikää pidentäviin vaatteidenhuoltolaitteisiin. Innovaatio on Electroluxin toiminnan ydin.

Höyrytoiminnolla varustettu Electrolux-erillisuuni
Integroitu Electrolux-uuni ja nainen ruuanlaittopuuhissa keittiössä

Hyödynnä höyryn voimaa joka päivä

Höyryttäminen on monella tapaa hyödyllistä, olipa sitten kyseessä ruuanlaitto tai vaatteiden puhdistus. Höyryuunilla saat valmistettua helposti täydellisesti kypsyneitä liharuokia ja vaatteet raikastuvat vaivattomasti höyryllä pitkän päivän päätteeksi.

Electrolux tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia tuotteita ja höyrytoimintoja niin silitysraudoista kuin pesukoneista ja uuneistakin.

Lue täällä lisää siitä, kuinka höyry puhdistaa vaatteesi hellävaraisesti

Tutustu täällä höyrytyksen hyötyihin ruuanlaitossa

Gif-animaatio palkinnoista ja tunnustuksista

Palkitut laitteet koteihin

Osoituksena Electroluxin menestyksestä on sen tuotteiden usein saamat palkinnot ja tunnustukset. Toiminnallisuus, ergonomia sekä tyylikäs muotoilu – nämä ovat kaikki alueita, joilla heidän asiantuntemuksensa saa edelleen tunnustusta. Electrolux luo tuotteitaan monille, ei vain harvoille. Siksi he tarjoavat laajan valikoiman laitteita, jotka kattavat kaikki tarpeesi laadusta tinkimättä.

Henkariin ripustettuja puseroita roikkumassa puisella rekillä vihdeän seinän edessä

Electrolux tarjoaa laadukkaat ratkaisut

Electroluxilla on vuosisadan mittainen historia laadukkaiden laitteiden tarjoamisesta miljooniin koteihin. Electroluxin valikoimasta löydät tuotteet vaatteiden hoidosta parempaan syömiseen sekä paremman kotiympäristön luomiseen.

Tutustu Electrolux-tuotteisiin

Lajittele haku
1–48 kaikkiaan 1248 tuotteesta