Ohita
Electroluxin tuplauuni, jonka sisällä muffinsseja paistumassa ja taustalla tiskiallas

Integroitavat uunit

Integroitavia uuneja kutsutaan tavallisesti erillisuuneiksi. Mitä erityisiä ominaisuuksia integroitavat uunit tarjoavat? Erillisuuni voi olla perinteinen tai kaksoisuuni ja toimia sähköllä tai kaasulla – olennaista on se, että integroitavat uunit istuvat keittiöösi saumattomasti. Tutustu integroitavien Electrolux-uunien valikoimaan täällä. Ammattitason keittiön luominen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Electroluxin uunissa paistettu kana sekä käsi asettamassa siihen paistolämpömittaria

Kätevät uunit, jotka tekevät työn puolestasi

Electroluxilla on uunisarja kaikkiin tarpeisiisi. Nyt sinun ei enää tarvitse vahtia ruoan valmistumista tai edes siirrellä kypsennettäviä ruokia uunissa kypsennyksen aikana varmistaaksesi ruokien tasaisen kypsymisen. Electrolux-uunit tekevät työn puolestasi!

Keittiökokemus älykkäillä ratkaisuilla

Valitessasi Electroluxin, saat enemmän kuin tuotteen. Electroluxin innovatiiviset My Electrolux -keittiösovellustoiminnot ohjaavat sinua keittiössä, jolloin voit saavuttaa parhaat lopputulokset. Sovelluksesta löydät käyttäjäystävälliset aloitusohjeet. Sovellus näyttää, kuinka tuotettasi käytetään. Voit myös seurata ja ohjata ruoanlaittoa etänä ja koota sovellukseen suosikkireseptejäsi.

Lajittele haku
1–25 kaikkiaan 25 tuotteesta