Ohita

Electroluxin induktiotasot liesituulettimella

Artikkeli jatkuu videon alapuolella

Unelmoitko siitä, että voisit sijoittaa keittotasolla varustetun keittiösaarekkeen minne tahansa keittiössäsi? Tai kenties haluat vain välttyä tilaavievän liesituulettimen hankinnalta. Electroluxin induktiotaso liesituulettimella on älykäs ja tyylikäs ratkaisu, joka mahdollistaa keittiön rakentamisen täysin sinun ehdoillasi. Induktiotaso on helppo asentaa, ja siihen integroitu liesituuletin on testien mukaan aivan yhtä tehokas kuin seinälle asennettava liesituuletinkin.

Tutustu Electroluxin induktioliesisarjoihin

Ne voidaan asentaa kahdella tekniikalla, joko kiertävällä ilmavirralla tai liesituulettimen ilmastointiputken kautta olevalla putkistolla, joka johtaa ilman ulos kodista.

Valitse kotisi tarpeisiin sopivin vaihtoehto.

Electrolux ComboHob induktiotaso liesituulettimella ja vihanneksia paistumassa sivussa

Vaatii vain vähän tilaa

Perinteinen liesituuletin asennetaan lieden tai keittotason päälle. Induktiotaso liesituulettimella vie huomattavasti vähemmän tilaa ja lisää tyylikkyyttä keittiöösi. Induktiotason asennus vie niin vähän tilaa, että sen alle mahtuu täyssyvä vetolaatikko, joten saat myös hyvin säilytystilaa keittiövälineillesi. Tarvitaan vain vähintään 4 millimetriä syvä työtaso.

Sopii kaikkiin koteihin

Integroidulla liesituulettimella varustetun induktiotason voi asentaa kahdella eri tavalla. Yksi tapa on uudelleenkäyttää kiertävä ilmavirta, mikä tarkoittaa sitä, ettei uusia putkistoja tarvitse asentaa. Tällöin ilma virtaa edistyneen suodatinjärjestelmän läpi, joka pyydystää rasvan, hajut ja kosteuden. Tämä on kestävä ja yksinkertainen ratkaisu, koska vähemmän lämmintä ilmaa johdetaan ulos talosta eikä ulkoa tarvitse tuoda sisälle ilmaa. Toinen asennustapa on perinteisempi – ilma johdetaan ulos olemassaolevien tai uusien putkien avulla.

Toimintoja helpompaan ruoanlaittoon

Liesituulettimeen yhdistetyssä induktiotasossa on paljon älykkäitä toimintoja. Bridge ja Flexibridge -toimintojen avulla yhdistelet ja muokkaat keittoalueita useampaan pieneen tai harvempaan suureen alueeseen, lisäten näin joustavuutta ruoanlaittoon. Breeze-toiminto on hiljainen tila, joka raikastaa keittiön ilman ruoanlaiton jälkeen. Hob2hood® mukauttaa liesituulettimen liesitason asetuksiin ja vähentää käryä, höyryjä ja hajuja. Yhdistämällä laitteesi My Electrolux Kitchen -sovellukseen saat täyden hyödyn keittotasoon integroidusta liesituulettimesta. Voit kauko-ohjata liesituuletinta sovelluksella, sekä saat käytännöllisiä vinkkejä laitteen toiminnoista.

Helppo puhdistaa

Liesituuletin ja sen suodattimet on helppo puhdistaa. Ritilä keittotason keskellä on irrotettava, ja sen alta pääsee nopeasti käsiksi suodattimeen, jonka voi puhdistaa lämpimässä vedessä harjalla tai pehmeällä pesusienellä ilman pesuainetta. Suodattimen voi myös pestä astianpesukoneessa 65-70 asteessa. Electroluxin 2-in-1-suodattimen voi helposti ottaa uudelleen käyttöön puhdistuksen jälkeen.

Unelmoitko siitä, että voisit sijoittaa keittotasolla varustetun keittiösaarekkeen minne tahansa keittiössäsi? Tai kenties haluat vain välttää tilaavievän liesituulettimen hankinnan. Electroluxin induktiotaso liesituulettimella on älykäs ja tyylikäs ratkaisu, joka mahdollistaa keittiön rakentamisen täysin sinun ehdoillasi. Induktiotaso on helppo asentaa, ja siihen integroitu liesituuletin on testien mukaan aivan yhtä tehokas kuin seinälle asennettava liesituuletinkin.

Lajittele haku
1–8 kaikkiaan 8 tuotteesta