Ale päättyy pian, vielä ehdit!

Ohita
Henkilö istuu toimistossa ja työskentelee Lenovo ThinkPad-kannettavalla

Lenovo ThinkPad-kannettavat työhön

Lenovo ThinkPad yhdistää ensiluokkaisen suorituskyvyn helposti mukana kulkevaan kokoon. Tehokkaan kannettavan avulla työnteko onnistuu tehokkaammin, ilman kompromisseja. ThinkPad-valikoimasta yritykset löytävät helposti omaan käyttöönsä sopivimmat mallit.

Löydä paras Thinkpad-kannettava yrityksellesi

Lenovo ThinkPad on monen yrityksen suosikkikannettava. Se on kestävä ja helppokäyttöinen, järkevästi suunniteltu ja edustaa uusinta teknologiaa. ThinkPad-sarjasta löytyy kannettavat tietokoneet kaikenlaisiin yrityksiin.

Ei ole sattumaa, että monet yritykset päätyvät valitsemaan Lenovo ThinkPadin etsiessään kannettavia tietokoneita työntekijöilleen. ThinkPad-kannettavia on saatavilla viidessä eri sarjassa ja sarjan sisällä lukuisilla konfiguraatioilla, mikä tarkoittaa sitä, että löydät aina yrityksellesi soveltuvan ThinkPadin – niin toimistoon, päivittäiseen työmatkailuun kuin paljon matkustavan tarpeisiin.

Kannettava tietokone on monille pienille ja keskisuurille yrityksille yksi tärkeimmistä työkaluista. Liiketoiminnan sujuvuus riippuu kannettavan tietokoneen jokapäiväisestä toimivuudesta.

Koneen pitää olla kestävä ja nopea ja sillä työskentelyn on oltava mukavaa. Kaikki nämä edellytykset toteutuvat valinnan kohdistuessa Lenovo ThinkPadiin. Tähän on kolme syytä: Ensinnäkin kaikki ThinkPadien liitännät, esimerkiksi USB ja Thunderbolt sekä BIOS noudattavat alan standardeja. Standardinmukaisuus tarkoittaa muun muassa sitä, että ThinkPadit on helppo asentaa ja liittää verkkoon ja niihin on yksinkertaista yhdistää IT-tuki.

Kolme syytä valita ThinkPad

Lenovo ThinkPad-sarjan kannettavilla on hyvä maine, eikä syyttä. Käytössä luotettavat Lenovo-tietokoneet käyvät läpi lukuisia testejä, joiden avulla varmistetaan, että ne vastaavat yrityskäyttäjien korkeita vaatimuksia. ThinkPad-sarjan kannettavat on tehty kestämään enemmän ja tarjoamaan korkean suorituskyvyn. Ergonominen näppäimistö ja tunnettu TrackPoint® -paikannustappi ja kätevät multimedianäppäimet antavat lisäpotkua työntekoon. ThinkPad tekee työelämästäsi älykkäämpää.

Kannettava tietokone kaikkiin tarpeisiin

Jokaiselle työntekijälle löytyy ThinkPad, ja kannettavat tietokoneet on jaettu viiteen eri sarjaan.

E-sarja on perussarja, joka on tarkoitettu pienille yrityksille, joilla ei ole suurta liikkuvuuden tarvetta. Kyseessä ovat yksinkertaiset, vankkarakenteiset koneet, jotka edustavat tunnettua ja eleganttia ThinkPad-muotoilua.

L-sarjasta löytyvät IR-kamera, sormenjälkilukija, 4K-näyttö ja nesteiden läikkymistä kestävä näppäimistö. Sarja on täydellinen suuremmille yrityksille, joiden työntekijät eivät matkusta kovinkaan paljoa.

T-sarja koostuu kevyistä ja helposti mukana kuljetettavista koneista liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin. Koneista löytyvät nopeat USB-C Thunderbolt -liitännät, tehokkaat prosessorit ja pitkäkestoiset akut.

X-sarjan kannettavat tietokoneet ovat äärimmäisen ohuita, salamannopeita ja hyvin suunniteltuja. Niissä on ekstrapitkä akunkesto paljon matkustavien tarpeisin. Saatavilla myös X1- hiiliversiona, joka painaa ainoastaan 1,1 kiloa.

P-sarja on kannettava työasema, joka soveltuu esimerkiksi insinööreille, arkkitehdeille ja animaattoreille. Sarja on ISV-sertifioitu, toisin sanoen tietokoneissa voi käyttää alan yleisimpiä sovelluksia.

Monet sarjoista ovat saatavilla myös Yoga-versiona, joissa kosketusnäytön voi taittaa kokonaan ympäri.

Lenovo ThinkPad -kannettavat

Katso kaikki mallit