Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Futurehome – Järjestelmä älykodin hallitsemiseen

Futurehome on avoin älykotijärjestelmä, jonka avulla voit yhdistää tuhansia älylaitteita ja hallita niitä käyttäjäystävällisellä sovelluksella. Asenna Futurehome ja voit hallita kaikkia älylaitteitasi aina termostaateista valoihin ja elektronisiin lukkoihin.
4,2
(5)
159,99
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (25+)  
  • Ohjaa älykotijärjestelmää
  • USB, RJ-45, merkkivalo
  • Z-Wave- ja ZigBee-yhteensopiva
Lue lisää Futurehome Smarthub älykodin ohjausyksikkö (valkoinen)
Futurehome-sovellus

Lämmitys, valaistus ja elektroniikkalaitteet

Futurehome mahdollistaa lämmityksen, valaistuksen ja elektroniikkalaitteiden hallinnan yksinkertaisen ja intuitiivisen Futurehome-sovelluksen avulla. Voit esimerkiksi säätää lämpötilan pysymään haluamallasi tasolla, säätää valaistuksen käynnistymään järjestelmän havaitessa liikettä ynnä muuta. Älykotijärjestelmä ei enää vain sammuta ja käynnistä valoja – se ylläpitää tiluksiasi.

Älykkäät turvallisuusominaisuudet

Varmistatko aina lomalle tai töihin lähtiessäsi, että kaikki ikkunat ovat suljettu ja ovet lukittu? Voit unohtaa tämän ainaisen kierroksen ja tarkastaa asian helposti Futurehome-sovelluksen kautta.

Futurehome-sovellus

Älykäs tulipalohälytys

Tulevaisuuden palohälyttimillä saat huomautuksen kytevästä tulesta jopa 2 tuntia perinteistä palohälytintä nopeammin. Mikäli järjestelmä havaitsee tulipalon, jokainen järjestelmää käyttävä asukas saa Futurehome-sovellukseen hälytyksen, kaikki Futurehome-järjestelmään kytketyt valot syttyvät ja elektroniset lukot aukeavat.

Futurehome-pakkaus

Älykäs vuotohälytys

Suljetko päävesikytkimen matkoille lähtiessäsi? Vesivuodot voivat käydä kalliiksi. Futurehomen avulla voit kytkeä vuotosensorin vuotoalttiille alueelle ja tulla huomautetuksi vesivuodoista. Voit sen jälkeen katkaista vedentulon ja välttää suuret vahingot.

Futurehome-sovellus

Lataa puhelin turvallisesti

Kytke älypistoke Futurehomeen ja voit säätää aikaa, jonka puhelimesi on latauksessa. Voit asettaa latauksen päättymään esimerkiksi 05:00, joten puhelimesi ei ole turhaan latauksessa koko yötä.

Lue lisää Gigantin tuotteista: