Ohita

Aura

Aura on uusi Israelilainen yritys, ja heidän ensimmäinen ilmanpuhdistimensa Aura Air yhdistää ilmanpuhdistimen, ilmanlaatumittarin sekä savu- ja hiilimonoksiiditunnistimen. Aura Air on kompakti, helposti seinälle asennettava ja tyylikäs puhdistin jonka asennus on huomaamaton eikä se ole kenenkään tiellä.

Auralta löytyy myös kannettava, akullinen versio nimeltään Aura Air Mini, joka siirtyy helposti huoneesta toiseen ja sopii koonsa puolesta vaikka työreissuille mukaan otettavaksi.

Aura -tuotteet

   
   
   
   
   
   
   

"Therefore, the Aura Air holds great promise in reducing the airborne spread of pathogens, in general, and of coronaviruses, in particular."

- World Journal of Surgery and Surgical Research, 8.4.2021

Aura Airin suodatus on jo aiemmin todettu tehoavan viruksiin ja muihin taudinaiheuttajiin. COVID-19 pandemian myötä suoritettiin uusi tutkimus jossa tutkittiin laitteen tehoa SARS-CoV-2 virusta vastaan ja laboratoriautkimuksen mukaan Aura Air kykenee vähentämään 99,9% ilmassa olevasta viruksen määrästä. Tutkimuksessa käytettiin Aura Air -laitetta, ei Mini-versiota.

Tutustu tutkimukseenPerformance of Aura Air Purification System against Anti-Infectious Bronchitis Virus (IBV)

Aura Air - älykäs ilmanpuhdistin

Aura Airin tehokas ilmanpuhdistus perustuu nelivaiheiseen puhdistukseen:

 1. Vaihe suodattaa suuret partikkelit kuten pölyn, siitepölyn ja eläintenkarvat
 2. Vaihe, patentoitu Ray-suodatus, on kolmikerroksinen suodatin (HEPA, hiili ja kupari) joka poistaa hajut, bakteerit, virukset* ja homeitiöt.
 3. Vaihe: Stereonizer™ tuottaa puhdasta ilmaa ja vapauttaa positiivisia ja negatiivisia ioneja joilla on raikastava vaikutus sisäilmaan ja jotka poistavat ilmassa olevat epäpuhtaudet.
 4. Vaihe: UVC LED valo tappaa bakteerit ja virukset* tuhoamalla niiden kalvoproteiinit. 

Laitteessa on sisäänrakennettu WiFi, jonka avulla se pystyy toimimaan myös ilmanlaatumittarina. Mobiilisovelluksesta näet reaaliajassa kotisi tai toimistosi sisäilman laadun ja sovellus ilmiottaa, kun on aika vaihtaa suodatin. 

*99,99%

Haluaisitko tietää lisää Aura -tuotteista?

Ota yhteyttä Gigantti Yritysmyyntiin niin autamme!

Puhelin: 020 500 5500

Sähköposti: yritysmyynti@gigantti.fi

Ma - Pe: 09:00 - 17:00

Puhelun hinta matkapuhelimesta:
19,2 snt/min