Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita

Valvontakamera - langaton vai langallinen?

Valvontakamera on olennainen osa kodin turvajärjestelmää. Mutta kumpi sinun pitäisi valita, akkukäyttöinen vai langallinen turvakamera? Viime kädessä valvontakameran valinta riippuu erityistarpeistasi ja mieltymyksistäsi.

Käsi asettamasssa valvontakameraa seinälle

Langaton valvontakamera

Langattoman valvontakameran voit asentaa minne sen haluat, niin sisä- kuin ulkotiloihin. Se sopii sinulle, joka haluat helpon asennusprosessin ilman näkyviä johtoja ja haluat joustavuutta siirtääksesi turvakameran sinne, missä sitä tarvitset. Akkukäyttöiset kamerat voivat toimia myös sähkökatkosten aikana, kunhan ne on kytketty matkapuhelinverkkoon tai jos ne voivat tallentaa videota sisäisesti. 

Langattomat valvontakamerat:

Kaikki valvontakamerat
   
   
   
   
   
   
   

Langalliset valvontakamerat

Langallinen valvontakamera sopii täydellisesti niille, jotka haluavat pysyvän, luotettavan kameran ilman huolta virran loppumisesta. Langallinen turvakamera tarjoaa vakautta ja selkeää videokuvaa milloin tahansa, paitsi sähkökatkojen aikana. Mikäli haluat valvontakameran loma-asuntoosi, jonka vierailujen välissä voi kulua kuukausiakin, langallinen kamera on todennäköisesti paras ratkaisu, koska akku ei ole vaarassa loppua.

Langallisissa valvontakameroissa on samanlaisia tai samoja ominaisuuksia kuin langattomissa kameroissa. Voit helposti valvoa omaisuuttasi mistä tahansa älypuhelimella tai tabletilla, kunhan kamera on kytketty virtalähteeseen ja siinä on nettiyhteys kaapelin, WiFin tai mobiilidatan kautta.

Mitä tulisi ottaa huomioon ennen langallisen valvontakameran ostamista?

Etsiessäsi langallista valvontakameraa, sinun tulee harkita, missä haluat valvontaa ja onko lähellä saatavilla pistorasiaa. Langallisia kameroita voi olla vaikeampi asentaa, koska ne vaativat pääsyn virtalähteeseen ja saattavat vaatia ammattimaista asennusta, mikä voi lisätä kustannuksia.

Langalliset valvontakamerat:
Kaikki valvontakamerat
   
   
   
   
   
   
   
Valvontakamerat virtalähteellä:
Kaikki valvontakamerat