Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Gigantin kameradiili

Parhaat kuvat otetaan parhailla välineillä! Kameradiili varmistaa, että saat huippuluokan varusteet juuri sopivaan hintaan. Joka kuukausi kameratuotteita erikoishintaan Gigantin kameradiilillä!
399
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (50+)  
TARJOUS VOIMASSA SU 17.2. ASTI
  • 16 Mpx Live MOS -kenno
  • Post focus -toiminto
  • Lumix G -objektiivi
Lue lisää Panasonic Lumix DMC-GX80 digitaalikamera (musta)

Jotkut kuvat ansaitsevat enemmän

Kaikille tuttu tilanne – puhelimessa on satoja, ellei tuhansia, kuvia. Monet niistä varmasti ansaitsevat parempaa, joten älä jätä niitä lojumaan muistikortille! Elämän pienet mutta niin tärkeät kohokohdat, kuten lapsen rippijuhlat tai perheen pienimmän uusi supersankariasu hänen syntymäpäivillään - ikuista rakkaimmat hetket korkealaatuisina niin arjessa kuin juhlassa. Luo kuvakirja häistäsi, jotta voit muistella onnellista päivää aina kun haluat. Mahtavimmat luontokuvat voidaan tulostaa kankaalle ja ripustaa seinälle. Valokuvat ovat myös erinomainen lahjaidea – miltä kuuloistaisi kalenteri perheen yhteisistä kuvista tai persoonallinen puhelimen suojakuori, joka muistuttaa tärkeistä hetkistä? Jotkut kuvat yksinkertaisesti ansaitsevat enemmän.

Gigantin kuvapalvelun avulla tuot digitaaliset kuvasi eloon. Tarjolla on useita hauskoja, luovia ja perinteisiä kuvatuotteita. Lue lisää täältä.

Lue lisää Gigantin tuotteista: