Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Gigantin Palvelut

Knowhow-palvelut

"Knowhow" on Gigantin tarjoama palveluvalikoima, johon kuuluvat kodinelektroniikan asennus-, huolto,- vakuutus- ja tukipalvelut. Knowhow-palvelut löydät niin myymälöistä kuin puhelimitse.

Gigantin Knowhow-palvelut ovat ryhmitelty kuuteen osaan:

Kotiinkuljetus ja toimitus

Säästä selkää ja hermoja - Kotiinkuljetus tekee uuden tuotteen toimittamisesta kevyttä. Toimitamme uuden laitteen kotiisi silloin kun se sinulle sopii ja haluamalle paikalle. Tutustu kotiinkuljetuksen ja toimituksen vaihtoehtoihin täällä

Asennuspalvelut

Toimitamme ja asennamme uudet laitteesi sekä viemme mennessämme vanhat laitteesi asianmukaiseen kierrätykseen. Pidämme sinut ajan tasalla tuotteen ostosta sen toimitukseen asti ja soitamme sinulle toimituspäivänä viimeistään tuntia ennen tuotteen toimitusta.

Käyttövalmis ja päivitetty

Asennamme ostamasi laitteet käyttövalmiiksi omilla, henkilökohtaisilla asetuksilla päivitettynä. Voimme muun muassa siirtää vanhaan puhelimeesi tallennetut puhelinnumerot uuteen puhelimeen, asentaa televisioon lempikanavasi tai tietokoneelle haluamasi ohjelmisto.

Tuki ja Apu

Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on tänä päivänä enemmän kuin koskaan ennen. Autamme sinua hyödyntämään laitteidesi kaikkia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia sekä opastamme sinua ongelmatilanteissa joko myymälässämme tai etäyhteyden avulla.

Tuoteturva ja vakuutus

Älä menetä tärkeitä muistojasi tai tiedostojasi! Autamme sinua ottamaan varmuuskopiot, asentamaan virustorjunnan ja mikä tärkeintä, turvaamaan laitteesi vahinkojen varalta.

Löydät palvelumme verkkosivuiltamme, puhelimitse asiakaspalvelusta sekä myymälöistämme. Palveluiden saatavuus voi vaihdella myymälä kohtaisesti.