Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Mies istuu keittiössä koiran kanssa ja työskentelee kannettavalla

5 hyödyllistä laitetta opiskelijan keittiöön

Opiskelijan keittiössä on rajoitetusti tilaa, riippumatta siitä asutko yksiössä tai kimppakämpässä. Tilanpuutteen lisäksi, monet opiskelijat joutuvat laittamaan erilaiset hankinnat tärkeysjärjestykseen ja tästä syystä onkin tärkeää valita ne laitteet, joista on eniten hyötyä arjessa. Olemme koonneet listan viidestä laitteesta, joita suosittelemme opiskelijan keittiöön.
Vedenkeitin keittiön työtasolla

Vedenkeitin

Vedenkeittimellä kiehautat veden teehen ja kahviin, sekä pussikeitolle ja nuudeleille. Vedenkeitintä valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota sen tehoon ja rakenteeseen. Tehokas vedenkeitin kiehauttaa veden nopeammin ja kestävä rakenne varmistaa, että keitin kestää käyttöä useamman vuoden ajan.

Tutustu vedenkeittimien valikoimaan.

Leivänpaahdin keittiön työtasolla

Leivänpaahdin

Vastapaahdettu leipä maistuu herkulliselta niin aamiaisella kuin välipalana. Leivänpaahtimella saadaan rapeita paahtoleipiä myös hieman kuivemmista leipäviipaleista, eikä ruokaa mene hukkaan.

Jos asut yhdessä useamman opiskelijan kanssa, kannattaa keittiöön hankkia leivänpaahdin, jolla saadaan paahdettua useampi viipale kerralla. Saatavilla on myös malleja, joilla voidaan sulattaa jäiset viipaleet tai paahtaa sämpylöitä.

Tutustu leivänpaahdinten valikoimaan.

Avoin voileipägrilli, jossa kaksi leipää

Voileipägrilli

Grillatut voileivät ovat monen opiskelijan klassikkoruoka. Grillileivät valmistuvat nopeasti ja ovat edullinen vaihtoehto arkiruoaksi. Kokeile suosittua juusto-kinkkuleipää tai testaile eri täytteillä oman makusi mukaan. Voileipägrilliä valittaessa kannattaa varmistaa, että siinä on tarttumaton pinnoite ja että se sopii kokonsa puolesta keittiöön – vedenkeittimen ja leivänpaahtimen rinnalle.

Tutustu voileipägrillien valikoimaan.

Kapselikeitin valmistamassa kupillista kahvia

Kapselikeitin

Opiskeluaikana kuluu runsaasti kahvia, varsinkin kiireisten tenttijaksojen aikana, jolloin unen määrä jää monilla vähäiseksi. Kätevä ja kompakti kapselikeitin on helppo sijoittaa pienempäänkin keittiöön ja sillä voidaan valmistaa erilaisia kahvijuomia oman maun mukaan. Kapselikeittimet ovat helppo käyttää ja puhdistaa.

Osalla kapselikeittimistä voidaan valmistaa myös teetä ja kaakaota. Tutustu kapselikeittimien valikoimaan.

Nainen valmistaa smoothieta tehosekoittimella

Tehosekoitin

Tehosekoittimella saadaan valmistettua nopeasti terveellisiä juomia ja keittoja. Vitamiineilla ladattu smoothie on täydellinen välipala luentojen välillä tai nautittavaksi ennen treenejä, varsinkin silloin kun energiat alkavat olla vähissä. Tehosekoittimella voidaan valmistaa smoothien lisäksi myös pirtelöitä, joka sopii arjen tai viikonlopun herkkuhetkiin.

Tutustu tehosekoittimien valikoimaan.

Lue lisää Gigantin tuotteista: